Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Mahalle İftarı Bugün Damat İbrahim Paşa Ortaokulunda Kuruldu

NEVŞEHİR 06.06.2018 - 22:21, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Mahalle İftarı Bugün Damat İbrahim Paşa Ortaokulunda Kuruldu

Mahallelerde komşuluk ilişkilerinin geliştirilmesi, birlik ve beraberlik değerlerinin etkin bir şekilde ortaya konulmasına katkıda bulunulması amacıyla Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen’in talimatı ile hayata geçirilen Mahalle İftarı uygulamasında bugün Damat İbrahim Paşa Ortaokulunda iftar sofrası kuruldu.
  Güzelyurt ve Esentepe Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşları bir araya getiren mahalle iftarına, vatandaşların büyük ilgi gösterdiler.   Düzenlenen mahalle iftarında minik çocuklara yönelik de etkinlik yapıldı. Çocuklara balonların hediye edildiği mahalle iftarında ayrıca çocukların yüzleri palyaçolar tarafından boyandı.   2000 kişilik olarak düzenlenen iftar yemeği öncesinde Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, 27. Dönem AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Yücel Menekşe, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, vatandaşları masalarında ziyaret ederek sohbetler yaptı. Mahalle sakinlerinin çocuklarını kucaklarına alıp seven Belediye Başkanı Seçen ve AK Parti Milletvekili adayı Menekşe, iftar yemeğine katılımlarından dolayı ailelere de teşekkür etti.   SEÇEN VE MENEKŞE İFTARINI VATANDAŞLARIN ARASINDA YAPTI   Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen ve 27. Dönem AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Yücel Menekşe iftar yemeğini protokol masasının yerine, vatandaşların arasında yaptı.   Kur’an-ı Kerim Tilavetinin ardından 21. Gün iftarı hep birlikte yapıldı. İftar yemeğinin ardından , 27. Dönem AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Yücel Menekşe vatandaşlara hitap etti.   MİLLETİMİZ 25 HAZİRAN’A GÜLER YÜZLE UYANACAK   Geçmişte de şehre kazandırılan hizmetlerde birliktelik sağladıklarını anlatan Menekşe, Allah’ın izniyle yeniden bu millete hizmet etme heyecanı içerisinde çalışacaklarını ifade etti. Türkiye’nin özellikle son aylarda bir çok kirli oyuna karşı ciddi bir mücadele içerisinde olduğunu aktaran Menekşe, tüm bu oyunların başta Allah'ın izni sonrasında da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruş ortaya koymasıyla birbiri ardına bozulduğunu kaydeden Menekşe, 24 Haziran tarihinde büyük Türk Milleti’nin ülkemize yönelik kirli oyunlara ciddi bir darbe indireceğine yürekten inandığını belirtti. Menekşe “ Tüm Türkiye, 25 Haziran’a güler yüzle uyanacak. Haziran ayında Türk Milleti İnşaallah iki bayramı bir arada yaşayacak. “dedi.   ALLAH BİRLİĞİMİZİ VE DİRLİĞİMİZİ BOZMASIN   Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen’de yıllardan beri halkın içerisinde biri olarak ,Cenab-ı Allah’ın böyle bir görevi kendisine nasip ettiğini söyledi. Her zaman olduğu gibi bundan sonraki süreçte de her zaman vatandaşlarla birlikte olacaklarını dile getiren Seçen “ Mahallelerde iftar sofralarının kurulması öteden beri aklımda idi,ancak bu günlere nasip imiş. Halkımız ile kaynaşmanın sağlanması, birlik ve beraberliğimizin sürdürülmesi adına mahalle iftarlarını önemsiyorum. İnşaallah bunu geleneksel hale getireceğiz. Allah birliğimizi, dirliğimizi bozmasın. Mahalle iftarına katılımlarınızdan dolayı hepinize en derin şükranlarımı sunuyorum, Allah iftarımızı kabul eylesin” dedi.
Mahallelerde komşuluk ilişkilerinin geliştirilmesi, birlik ve beraberlik değerlerinin etkin bir şekilde ortaya konulmasına katkıda bulunulması amacıyla Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen’in talimatı ile hayata geçirilen Mahalle İftarı uygulamasında bugün Damat İbrahim Paşa Ortaokulunda iftar sofrası kuruldu.

 

Güzelyurt ve Esentepe Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşları bir araya getiren mahalle iftarına, vatandaşların büyük ilgi gösterdiler.

 

Düzenlenen mahalle iftarında minik çocuklara yönelik de etkinlik yapıldı. Çocuklara balonların hediye edildiği mahalle iftarında ayrıca çocukların yüzleri palyaçolar tarafından boyandı.

 

2000 kişilik olarak düzenlenen iftar yemeği öncesinde Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, 27. Dönem AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Yücel Menekşe, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, vatandaşları masalarında ziyaret ederek sohbetler yaptı. Mahalle sakinlerinin çocuklarını kucaklarına alıp seven Belediye Başkanı Seçen ve AK Parti Milletvekili adayı Menekşe, iftar yemeğine katılımlarından dolayı ailelere de teşekkür etti.

 

SEÇEN VE MENEKŞE İFTARINI VATANDAŞLARIN ARASINDA YAPTI

 

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen ve 27. Dönem AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Yücel Menekşe iftar yemeğini protokol masasının yerine, vatandaşların arasında yaptı.

 

Kur’an-ı Kerim Tilavetinin ardından 21. Gün iftarı hep birlikte yapıldı. İftar yemeğinin ardından , 27. Dönem AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Yücel Menekşe vatandaşlara hitap etti.

 

MİLLETİMİZ 25 HAZİRAN’A GÜLER YÜZLE UYANACAK

 

Geçmişte de şehre kazandırılan hizmetlerde birliktelik sağladıklarını anlatan Menekşe, Allah’ın izniyle yeniden bu millete hizmet etme heyecanı içerisinde çalışacaklarını ifade etti. Türkiye’nin özellikle son aylarda bir çok kirli oyuna karşı ciddi bir mücadele içerisinde olduğunu aktaran Menekşe, tüm bu oyunların başta Allah'ın izni sonrasında da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruş ortaya koymasıyla birbiri ardına bozulduğunu kaydeden Menekşe, 24 Haziran tarihinde büyük Türk Milleti’nin ülkemize yönelik kirli oyunlara ciddi bir darbe indireceğine yürekten inandığını belirtti. Menekşe “ Tüm Türkiye, 25 Haziran’a güler yüzle uyanacak. Haziran ayında Türk Milleti İnşaallah iki bayramı bir arada yaşayacak. “dedi.

 

ALLAH BİRLİĞİMİZİ VE DİRLİĞİMİZİ BOZMASIN

 

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen’de yıllardan beri halkın içerisinde biri olarak ,Cenab-ı Allah’ın böyle bir görevi kendisine nasip ettiğini söyledi. Her zaman olduğu gibi bundan sonraki süreçte de her zaman vatandaşlarla birlikte olacaklarını dile getiren Seçen “ Mahallelerde iftar sofralarının kurulması öteden beri aklımda idi,ancak bu günlere nasip imiş. Halkımız ile kaynaşmanın sağlanması, birlik ve beraberliğimizin sürdürülmesi adına mahalle iftarlarını önemsiyorum. İnşaallah bunu geleneksel hale getireceğiz. Allah birliğimizi, dirliğimizi bozmasın. Mahalle iftarına katılımlarınızdan dolayı hepinize en derin şükranlarımı sunuyorum, Allah iftarımızı kabul eylesin” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.