Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Mahalli sanatçılar kimsesiz çocuklar için çaldı

GÜNCEL 05.01.2019 - 15:02, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Mahalli sanatçılar kimsesiz çocuklar için çaldı

Nevşehir’de bulanan 15 mahalli sanatçı tarafından geliri kimsesiz çocuklara verilmek üzere düzenlenen programa kadınlar büyük ilgi gösterdi.
  Nevşehir’de bulunan mahalli sanatçılar geliri Sevgi Evlerinde kalan çocukların ihtiyaçlarını karşılamak üzere düzenlediği programa kadınlar büyük ilgi gösterdi. 15 sanatçının ortaklaşa düzenlediği programa büyük ilgi gösteren kadınlar sanatçıların söylemiş oldukları şarkılarla eğlenirken programdan elde edilen gelirin tamamı Sevgi Evlerinde kalan kimsesiz çocukların ihtiyaçlarını için kullanılacak.   Nevşehir’de düzenlenen programı organize eden Servet Durum, “Nevşehir Sevgi Evlerinde kalan 32 tane çocuğumuz var. O çocuklarımıza bir yardımımız olsun diyerek kıyafet alalım ihtiyaçlarını giderelim diye böyle bir etkinlik yaptık ve matine düzenledik. Mahalli sanatçılarımızdan destek aldık. Yaklaşık 15 sanatçımız katılım yaptı. Nevşehir’de ki kadınlarımız sosyal medyadan paylaşarak herkesi etkinliğe davet etti. Herkes akın akın şu anda geliyor. Nevşehir’de ilk olan bir şeyi yaptık ve inşallah bunun devamını getireceğiz” diye konuştu. 
Nevşehir’de bulanan 15 mahalli sanatçı tarafından geliri kimsesiz çocuklara verilmek üzere düzenlenen programa kadınlar büyük ilgi gösterdi.

 

Nevşehir’de bulunan mahalli sanatçılar geliri Sevgi Evlerinde kalan çocukların ihtiyaçlarını karşılamak üzere düzenlediği programa kadınlar büyük ilgi gösterdi. 15 sanatçının ortaklaşa düzenlediği programa büyük ilgi gösteren kadınlar sanatçıların söylemiş oldukları şarkılarla eğlenirken programdan elde edilen gelirin tamamı Sevgi Evlerinde kalan kimsesiz çocukların ihtiyaçlarını için kullanılacak.

 

Nevşehir’de düzenlenen programı organize eden Servet Durum, “Nevşehir Sevgi Evlerinde kalan 32 tane çocuğumuz var. O çocuklarımıza bir yardımımız olsun diyerek kıyafet alalım ihtiyaçlarını giderelim diye böyle bir etkinlik yaptık ve matine düzenledik. Mahalli sanatçılarımızdan destek aldık. Yaklaşık 15 sanatçımız katılım yaptı. Nevşehir’de ki kadınlarımız sosyal medyadan paylaşarak herkesi etkinliğe davet etti. Herkes akın akın şu anda geliyor. Nevşehir’de ilk olan bir şeyi yaptık ve inşallah bunun devamını getireceğiz” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.