MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Mahmut Dede Maltepe’den Aday Aday Oluyor

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.10.2013 - 11:12, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Mahmut Dede Maltepe’den Aday Aday Oluyor

Dede, yaptığı açıklamada “2014 Mart Ayında yapılacak olan Belediye Başkanlığı Seçimlerinde Maltepe’yi yeniden Ak Kadrolara Dahil etmek için Aday Adayıyım.”dedi.   Eski Nevşehir Milletvekili Mahmut Dede, bugün saat 17.00’de Ak Parti Maltepe İlçe Başkanlığında resmen açıklayacağı Belediye Başkan aday adaylığına tüm eş, dost, akraba, hemşehri ve Maltepe halkını davet etti.   Bir dönem Nevşehir Milletvekilliği yapan Mahmut Dede daha öncede Maltepe Belediye Meclisinde görev yapmıştı. 

Dede, yaptığı açıklamada “2014 Mart Ayında yapılacak olan Belediye Başkanlığı Seçimlerinde Maltepe’yi yeniden Ak Kadrolara Dahil etmek için Aday Adayıyım.”dedi.

 

Eski Nevşehir Milletvekili Mahmut Dede, bugün saat 17.00’de Ak Parti Maltepe İlçe Başkanlığında resmen açıklayacağı Belediye Başkan aday adaylığına tüm eş, dost, akraba, hemşehri ve Maltepe halkını davet etti.

 

Bir dönem Nevşehir Milletvekilliği yapan Mahmut Dede daha öncede Maltepe Belediye Meclisinde görev yapmıştı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.