Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Maksan Otomotivspor, '1.Amatör Lige Kara Leke Sürülmüştür'

SPOR 08.03.2018 - 07:46, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Maksan Otomotivspor, '1.Amatör Lige Kara Leke Sürülmüştür'

Nevşehir 1.Amatör Ligde oynanan son hafta müsabakaları sonrasında 2.Amatör Lige düşen Maksan Otomotivspor, Gülşehir Belediyespor’u kınadı.
  1.Amatör Ligde oynanan son hafta müsabakaları sonrasında ligden düşen Maksan Otomotivspor yönetim kurulu tarafından sert açıklamalarda bulunuldu. Ligden düşürüldüklerini iddia eden Maksan Otomotivspor, son hafta Eğiti Gençlikspor karşılaşmasına çıkmayan Gülşehir Belediyespor’u kınarken şu açıklamalarda bulunuldu;   “Kurulduğu günden (2010) bu güne kadar oynadığı her sezon Nevşehirde futbolun lokomotifi olmaya çalışan,yaklaşık olarak her sezon alt yapılar dahil 7 branşta liglere katılıp renk katan,Nevşehirdeki Amatör takımların bir çoğuna futbolcu yetiştirip veren,Nevşehirde furbola değer katmaya çalışan ve centilmenliği ile ön plana çıkan Maksan Spor takımı ayak oyunları ile ve yapılan şike ile Nevşehir 1.amatör Küme liginden 2.Amatör Küme ligine düşürülmüştür.   Ligin kaderini belirleyecek olan maça çıkmayan ve 3 puanı rakibi Eğitim Gençlik Spor takımına hediye eden Gülşehir Belediye Spor takımını, yöneticilerini, teknik ekibini kınıyoruz. Lige Kara leke sürülmüştür. Açık açık Şike yapılmıştır.Normal sezonda şampiyonluğun en güçlü iki adayı Suvermez Kale sporu deplasmanda 4-2 yenen,Kapadokya Göreme Spor ile 3-3 berabere kalan Gülşehir Belediye spor takımı Eğitim Gençlik Spor maçına bilerek çıkmayıp 5 kişilik liste vererek ki (kadrosunda 44 faal lisanslı sporcusu olmasına rağmen ),3 puanı hediye etmiştir.Ligde kalma mücadelesi veren 3 takımı (Eğitim Gençlik Spor,Nevşehir 1969 Gençlik Spor ve Maksan Spor )  direk ilgilendiren bu müsabakaya çıkmayan Gülşehir Belediye spor Futbol Takımı açık açık şike yapmıştır.Eğitim Gençlik Spor takımına maçı ve 3 puanı vermiştir.Maksan Sporun ligden düşmesini sağlamıştır.Bu kara leke ömür boyu Gülşehir Belediye Spor takımından silinmeyecektir.Spor camiası bu şike yi bu kara lekeyi asla unutmayacaktır.2017-2018 Futbol sezonu Nevşehir 1.Amatör Küme Ligine kara leke sürülmüştür.   Maksan Spor Yönetim Kurulu olarak, ligden düşmemize sebep olan Eğitim Gençlik Spor takımına 3 puanı hediye edip ligde kalmasını sağlayan, şike yapan Gülşehir Belediye Spor takımını şiddetle kınıyoruz” denildi.
Nevşehir 1.Amatör Ligde oynanan son hafta müsabakaları sonrasında 2.Amatör Lige düşen Maksan Otomotivspor, Gülşehir Belediyespor’u kınadı.

 

1.Amatör Ligde oynanan son hafta müsabakaları sonrasında ligden düşen Maksan Otomotivspor yönetim kurulu tarafından sert açıklamalarda bulunuldu. Ligden düşürüldüklerini iddia eden Maksan Otomotivspor, son hafta Eğiti Gençlikspor karşılaşmasına çıkmayan Gülşehir Belediyespor’u kınarken şu açıklamalarda bulunuldu;

 

“Kurulduğu günden (2010) bu güne kadar oynadığı her sezon Nevşehirde futbolun lokomotifi olmaya çalışan,yaklaşık olarak her sezon alt yapılar dahil 7 branşta liglere katılıp renk katan,Nevşehirdeki Amatör takımların bir çoğuna futbolcu yetiştirip veren,Nevşehirde furbola değer katmaya çalışan ve centilmenliği ile ön plana çıkan Maksan Spor takımı ayak oyunları ile ve yapılan şike ile Nevşehir 1.amatör Küme liginden 2.Amatör Küme ligine düşürülmüştür.

 

Ligin kaderini belirleyecek olan maça çıkmayan ve 3 puanı rakibi Eğitim Gençlik Spor takımına hediye eden Gülşehir Belediye Spor takımını, yöneticilerini, teknik ekibini kınıyoruz. Lige Kara leke sürülmüştür. Açık açık Şike yapılmıştır.Normal sezonda şampiyonluğun en güçlü iki adayı Suvermez Kale sporu deplasmanda 4-2 yenen,Kapadokya Göreme Spor ile 3-3 berabere kalan Gülşehir Belediye spor takımı Eğitim Gençlik Spor maçına bilerek çıkmayıp 5 kişilik liste vererek ki (kadrosunda 44 faal lisanslı sporcusu olmasına rağmen ),3 puanı hediye etmiştir.Ligde kalma mücadelesi veren 3 takımı (Eğitim Gençlik Spor,Nevşehir 1969 Gençlik Spor ve Maksan Spor )  direk ilgilendiren bu müsabakaya çıkmayan Gülşehir Belediye spor Futbol Takımı açık açık şike yapmıştır.Eğitim Gençlik Spor takımına maçı ve 3 puanı vermiştir.Maksan Sporun ligden düşmesini sağlamıştır.Bu kara leke ömür boyu Gülşehir Belediye Spor takımından silinmeyecektir.Spor camiası bu şike yi bu kara lekeyi asla unutmayacaktır.2017-2018 Futbol sezonu Nevşehir 1.Amatör Küme Ligine kara leke sürülmüştür.

 

Maksan Spor Yönetim Kurulu olarak, ligden düşmemize sebep olan Eğitim Gençlik Spor takımına 3 puanı hediye edip ligde kalmasını sağlayan, şike yapan Gülşehir Belediye Spor takımını şiddetle kınıyoruz” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.