Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Maksanspor, U16 Ligine İddialı Hazırlanıyor

SPOR 11.01.2018 - 07:37, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Maksanspor, U16 Ligine İddialı Hazırlanıyor

Nevşehir’de U-16 ligi 2017-2018 futbol şampiyonası hafta sonunda oynanacak olan maçlar ile başlayacak.
  Üç devreli Lig usulüne göre oynanacak olan müsabakaların sonunda İl şampiyonu olan takım, Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsil edecek.   Nevşehir Amatör Spor Kulüplerinden Maksan Otomotiv Gençlik ve Spor Kulübü Futbol takımı ilimizde futbola değer katmaya devam ediyor. Kurulduğu ilk günden (2010 )bu güne kadar yerel liglerin hemen hemen her yıl hepsine de katılarak bir çok başarılar elde eden Maksan Spor, 2017-2018 sezonunda da U-19,U-16 ,U-15-, U-17 ,U-13, U-12 Ve U-11 Liglerine de katılıp mücadele edecek.   U-16 Ligi maçlarına günde bir idmanla hazırlanan Maksan spor bu ligde şampiyonluk için oldukça iddialı. Kadrosunda özellikle tecrübeli takım kaptanı Şükrü Kaymak, kaleci Burak Boydak ,Anıl Dölek,Faruk Ertaş ve Ahmet Tunçtan gibi tecrübeli başarılı sporcuları bulunduran Maksan Sporda U-16 Liginde hedef önce final oynamak, sonrasında ise şampiyon olmak. 2015 Yılında Lige katılan 8 takımın içinde başarılı olarak U-16 Liginde Nevşehir İl şampiyonu olan Maksan Spor bu senede aynı başarıyı tekrarlamak istiyor. Bunun için çalışmalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü tesislerinde 3 nolu çim sahada Teknik Direktör Ali Özcan nezaretinde sürdüren Maksan Spor U-16 futbol takımı ilk maçında hafta sonu 1969 Nevşehir Spor ile yapacak.
Nevşehir’de U-16 ligi 2017-2018 futbol şampiyonası hafta sonunda oynanacak olan maçlar ile başlayacak.

 

Üç devreli Lig usulüne göre oynanacak olan müsabakaların sonunda İl şampiyonu olan takım, Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsil edecek.

 

Nevşehir Amatör Spor Kulüplerinden Maksan Otomotiv Gençlik ve Spor Kulübü Futbol takımı ilimizde futbola değer katmaya devam ediyor. Kurulduğu ilk günden (2010 )bu güne kadar yerel liglerin hemen hemen her yıl hepsine de katılarak bir çok başarılar elde eden Maksan Spor, 2017-2018 sezonunda da U-19,U-16 ,U-15-, U-17 ,U-13, U-12 Ve U-11 Liglerine de katılıp mücadele edecek.

 

U-16 Ligi maçlarına günde bir idmanla hazırlanan Maksan spor bu ligde şampiyonluk için oldukça iddialı. Kadrosunda özellikle tecrübeli takım kaptanı Şükrü Kaymak, kaleci Burak Boydak ,Anıl Dölek,Faruk Ertaş ve Ahmet Tunçtan gibi tecrübeli başarılı sporcuları bulunduran Maksan Sporda U-16 Liginde hedef önce final oynamak, sonrasında ise şampiyon olmak. 2015 Yılında Lige katılan 8 takımın içinde başarılı olarak U-16 Liginde Nevşehir İl şampiyonu olan Maksan Spor bu senede aynı başarıyı tekrarlamak istiyor. Bunun için çalışmalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü tesislerinde 3 nolu çim sahada Teknik Direktör Ali Özcan nezaretinde sürdüren Maksan Spor U-16 futbol takımı ilk maçında hafta sonu 1969 Nevşehir Spor ile yapacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.