Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Manav Adnan, evlere servise başladı

NEVŞEHİR 06.04.2020 - 17:02, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Manav Adnan, evlere servise başladı

Nevşehir’de hizmet veren Manav Adnan, evlere hizmet vermeye başladı.
  Korona virüs ile mücadele kapsamında 65 yaş üstü ve kronik hastaları dışarı çıkma yasağı uygulanmasının ardından Nevşehir’de hizmet veren Manav Adnan evlere sipariş götürmeye başladı. Müşterilerinin gerek telefon ile gerekse de whatsapptan göndermiş olduğu siparişleri alan Manav Adnan daha sonra ise en kısa sürede müşterilerinin evlerine siparişlerini teslim ediyor.   Manav Adnan sipariş hattı: 0536 707 34 65
Nevşehir’de hizmet veren Manav Adnan, evlere hizmet vermeye başladı.

 

Korona virüs ile mücadele kapsamında 65 yaş üstü ve kronik hastaları dışarı çıkma yasağı uygulanmasının ardından Nevşehir’de hizmet veren Manav Adnan evlere sipariş götürmeye başladı. Müşterilerinin gerek telefon ile gerekse de whatsapptan göndermiş olduğu siparişleri alan Manav Adnan daha sonra ise en kısa sürede müşterilerinin evlerine siparişlerini teslim ediyor.

 

Manav Adnan sipariş hattı: 0536 707 34 65

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.