Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

MEDAŞ’tan Vatandaşa Şok Fatura

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.07.2015 - 15:07, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

MEDAŞ’tan Vatandaşa Şok Fatura

MEDAŞ tarafından Nevşehir’de yapılan uygulama vatandaşların tepkisini çekiyor. MEDAŞ Nevşehir’de bölge bölge sayaç değiştirme çalışmaları yapıyor. Ancak MEDAŞ vatandaşlardan sayacın ücretini de ek fatura göndererek talep ettiği gibi ödenmemesi durumunda ise elektriklerin kesileceği uyarısını yapıyor. Nevşehirli vatandaşlar ise bu durum karşısında oldukça tepkili. Konuyla ilgili olarak görüşlerini aldığımız vatandaşlar MEDAŞ bizlerden hem elektrik parasını alıyor hemde kendisini Nevşehir’de yenilemesi gerekirken yenilme sayaç ücretlerini de bizlerden alıyor. Bu duruma kim dur diyecek merak ediyoruz. MEDAŞ’ın yapmış olduğu bu uygulama sonrasında yetkililere göreve davet ediyoruz diye görüş belirttiler. Edinilen bilgilere göre ise MEDAŞ Nevşehir’de kimi vatandaşa sayaç değişimi 27 Lira kimilerine 30 Lira kimilerine ise 32 Lira ek fatura gönderdi.   

MEDAŞ tarafından Nevşehir’de yapılan uygulama vatandaşların tepkisini çekiyor.

MEDAŞ Nevşehir’de bölge bölge sayaç değiştirme çalışmaları yapıyor. Ancak MEDAŞ vatandaşlardan sayacın ücretini de ek fatura göndererek talep ettiği gibi ödenmemesi durumunda ise elektriklerin kesileceği uyarısını yapıyor. Nevşehirli vatandaşlar ise bu durum karşısında oldukça tepkili. Konuyla ilgili olarak görüşlerini aldığımız vatandaşlar MEDAŞ bizlerden hem elektrik parasını alıyor hemde kendisini Nevşehir’de yenilemesi gerekirken yenilme sayaç ücretlerini de bizlerden alıyor. Bu duruma kim dur diyecek merak ediyoruz. MEDAŞ’ın yapmış olduğu bu uygulama sonrasında yetkililere göreve davet ediyoruz diye görüş belirttiler.

Edinilen bilgilere göre ise MEDAŞ Nevşehir’de kimi vatandaşa sayaç değişimi 27 Lira kimilerine 30 Lira kimilerine ise 32 Lira ek fatura gönderdi. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.