Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Mehmet Akif Ersoy'un torunu Ürgüplüler ile buluştu

İLÇELER 27.02.2019 - 11:18, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Mehmet Akif Ersoy'un torunu Ürgüplüler ile buluştu

İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy, Ürgüp Türkan Diker İlkokulu Müdürü Çağlar Rıfat Bozkurt'un daveti üzerine Ürgüp'te söyleşi gerçekleştirdi.
  Mehmet Akif Ersoy'un en küçük kızı Suat Hanımın kızı olan Selma Ersoy Argon Ürgüp Türkan Diker İlkokul Müdürü Çağlar Rıfat Bozkurt`un davetleriyle Ürgüp'te çocuklar  protokol okul yöneticileri öğretmen ve öğrenciler ile bir araya getirdi. Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Milli Eğitim Müdürü Savaş Özdemir, AK Parti, CHP, MHP Belediye Başkan Adayları ve parti Başkanları, okul Müdürleri, öğretmeler, sivil toplum kuruluş temsilcileri, veliler ve öğrencilerin katıldığı programa ilgi yoğundu. Salonda yer bulamayan katılımcıların ayakta seyrettiği Söyleşi çok beğenildi. Saygı Duruşu ve istiklal marşımızı Makbule Beşerin Sunumuyla Türkan diker öğrencilerinin orotorya ile istiklal marşını sundular. Mehmet Boran beyin şiirleri sonrası  Ersoy, gittiği her yerde dedesini anlattığını belirterek, "Dedem in sayesinde dinç kalıyorum, bana onun düşünceleri enerji veriyor. Hep onun yolundayım, izindeyim." dedi. Ersoy, gittiği yerlerde dedesinin yaptıklarını konuşarak, onun yolunda gitmeyi, onun simgesi haline gelen "Asım" olabilmeyi gençlere  Çocuklara aşılamaya çalıştığını vurguladı. Mehmet Akif'in yazdıklarının sanki bugünü anlattığına, geçmişte kalmadığına işaret eden Ersoy, "Mehmet Akif zamansız biridir, zamanın ötesinde düşüncelerle bu güne kadar ulaşmıştır." diye konuştu. - "İnsanları ikna etmede çok başarılıdır" dedi. Ve dedesinin anılarını paylaşarak, Türkiye’nin içinde bulunduğu durulardan gençlerin ders çıkartması gerektiğini ifade etti. Program sonunda Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı Ersoy'a plaket ve çiçek takdim etti
İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy, Ürgüp Türkan Diker İlkokulu Müdürü Çağlar Rıfat Bozkurt'un daveti üzerine Ürgüp'te söyleşi gerçekleştirdi.

 

Mehmet Akif Ersoy'un en küçük kızı Suat Hanımın kızı olan Selma Ersoy Argon Ürgüp Türkan Diker İlkokul Müdürü Çağlar Rıfat Bozkurt`un davetleriyle Ürgüp'te çocuklar  protokol okul yöneticileri öğretmen ve öğrenciler ile bir araya getirdi.

Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Milli Eğitim Müdürü Savaş Özdemir, AK Parti, CHP, MHP Belediye Başkan Adayları ve parti Başkanları, okul Müdürleri, öğretmeler, sivil toplum kuruluş temsilcileri, veliler ve öğrencilerin katıldığı programa ilgi yoğundu.

Salonda yer bulamayan katılımcıların ayakta seyrettiği Söyleşi çok beğenildi.

Saygı Duruşu ve istiklal marşımızı Makbule Beşerin Sunumuyla Türkan diker öğrencilerinin orotorya ile istiklal marşını sundular. Mehmet Boran beyin şiirleri sonrası  Ersoy, gittiği her yerde dedesini anlattığını belirterek, "Dedem in sayesinde dinç kalıyorum, bana onun düşünceleri enerji veriyor. Hep onun yolundayım, izindeyim." dedi.

Ersoy, gittiği yerlerde dedesinin yaptıklarını konuşarak, onun yolunda gitmeyi, onun simgesi haline gelen "Asım" olabilmeyi gençlere  Çocuklara aşılamaya çalıştığını vurguladı.

Mehmet Akif'in yazdıklarının sanki bugünü anlattığına, geçmişte kalmadığına işaret eden Ersoy, "Mehmet Akif zamansız biridir, zamanın ötesinde düşüncelerle bu güne kadar ulaşmıştır." diye konuştu.

- "İnsanları ikna etmede çok başarılıdır" dedi. Ve dedesinin anılarını paylaşarak, Türkiye’nin içinde bulunduğu durulardan gençlerin ders çıkartması gerektiğini ifade etti.

Program sonunda Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı Ersoy'a plaket ve çiçek takdim etti

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.