MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Mehmet Eravcı Başbuğ’u anlattı

SİYASET 17.11.2019 - 17:20, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Mehmet Eravcı Başbuğ’u anlattı

Nevşehir Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen “3 hilal ışığında 3 seminer” programında eğitimci Mehmet Eravcı, Başbuğ Alparslan Türkeş’i anlattı.
  2019-2020 Tabtuk Emre Eğitim Yılı kapsamında planlanan "3 Hilal Işığında 3 ders" seminer programının üçüncü ve son konuğu eğitimci Mehmet Eravcı oldu.   Nevşehir Ülkü Ocakları hizmet binasında gerçekleştirilen seminere; Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker, Türk Büro Sen Nevşehir Şube Başkanı Mehmet Burunkaya, eğitimciler, İlçe Ocak Başkanları ve çok sayıda davaya gönül vermiş isim katıldı.   Programda eğitimci Mehmet Eravcı, Merhum Lider Başbuğ Alparslan Türkeş hakkında bilgiler aktararak ve kendisini tanıdığı kadar edindiği izlenimlerini anlattı.   Oldukça verimli geçen programın ardından Ocak Başkanı Türker, Eravcı’ya plaket takdim etti. 
Nevşehir Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen “3 hilal ışığında 3 seminer” programında eğitimci Mehmet Eravcı, Başbuğ Alparslan Türkeş’i anlattı.

 

2019-2020 Tabtuk Emre Eğitim Yılı kapsamında planlanan "3 Hilal Işığında 3 ders" seminer programının üçüncü ve son konuğu eğitimci Mehmet Eravcı oldu.

 

Nevşehir Ülkü Ocakları hizmet binasında gerçekleştirilen seminere; Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker, Türk Büro Sen Nevşehir Şube Başkanı Mehmet Burunkaya, eğitimciler, İlçe Ocak Başkanları ve çok sayıda davaya gönül vermiş isim katıldı.

 

Programda eğitimci Mehmet Eravcı, Merhum Lider Başbuğ Alparslan Türkeş hakkında bilgiler aktararak ve kendisini tanıdığı kadar edindiği izlenimlerini anlattı.

 

Oldukça verimli geçen programın ardından Ocak Başkanı Türker, Eravcı’ya plaket takdim etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.