Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Mehmet Yücel, DERSİAD'ın yeni başkanı oldu

NEVŞEHİR 10.11.2018 - 09:48, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Mehmet Yücel, DERSİAD'ın yeni başkanı oldu

DERSİAD Başkanı Ercan Civelek'in Kızılay Şube Başkanlığı görevine getirilmesinin ardından DERSİAD'ın yeni başkanı Mehmet Yücel oldu.
  2015 yılından beridir Kurucusu olduğu ve Dersiad Nevşehir Şube Başkanı olarak görev yaptıdığı derneğinden 18 Ekim 2018 yılında Türk Kızılayı Genel Başkanı Dr.Kerem Kınık tarafından Nevşehir Kızılay Şube Başkanlığına atanması sebebiyle yerini Dersiad Genel Sekreteri olan Av.Mehmet Yücel’e devretti.   Devir teslim esnasında yeni şube başkanı olan avukat Mehmet Yücel, “Kurucu Başkanı olan Ercan Civelek’e Dersiad’da yapmış olduğu üstün başarılarından dolayı yönetim kurulu olarak teşekkür etti. Mehmet Yücel konuşmasında bundan sonrada tüm arkadaşlar olarak biliyoruz ki Ercan Başkanımız başarılarını Kızılayda da devam ettirecektir. Devletimizin güzide kuruluşlarından olan Kızılay,Başkanım Ercan Civelek ile çok daha ileriye doğru gidecektir” dedi.   Ercan Civelek’te Dersiad’ın kurulduğu günden bugüne kadar başarılı olmasındaki en büyük payın Nevşehir Ak parti Milletvekilimiz Sayın Mustafa Açıkgöz beyin ve dersiad yönetim kurulunun olduğunu söyledi. Kızılay Nevşehir şube Başkanı Ercan Civelek yeni görevini devir,teslim ettiği avukat Mehmet Yücel’e bundan sonraki dernek  çalışmalarında başarılar diledi.
DERSİAD Başkanı Ercan Civelek'in Kızılay Şube Başkanlığı görevine getirilmesinin ardından DERSİAD'ın yeni başkanı Mehmet Yücel oldu.

 

2015 yılından beridir Kurucusu olduğu ve Dersiad Nevşehir Şube Başkanı olarak görev yaptıdığı derneğinden 18 Ekim 2018 yılında Türk Kızılayı Genel Başkanı Dr.Kerem Kınık tarafından Nevşehir Kızılay Şube Başkanlığına atanması sebebiyle yerini Dersiad Genel Sekreteri olan Av.Mehmet Yücel’e devretti.

 

Devir teslim esnasında yeni şube başkanı olan avukat Mehmet Yücel, “Kurucu Başkanı olan Ercan Civelek’e Dersiad’da yapmış olduğu üstün başarılarından dolayı yönetim kurulu olarak teşekkür etti. Mehmet Yücel konuşmasında bundan sonrada tüm arkadaşlar olarak biliyoruz ki Ercan Başkanımız başarılarını Kızılayda da devam ettirecektir. Devletimizin güzide kuruluşlarından olan Kızılay,Başkanım Ercan Civelek ile çok daha ileriye doğru gidecektir” dedi.

 

Ercan Civelek’te Dersiad’ın kurulduğu günden bugüne kadar başarılı olmasındaki en büyük payın Nevşehir Ak parti Milletvekilimiz Sayın Mustafa Açıkgöz beyin ve dersiad yönetim kurulunun olduğunu söyledi. Kızılay Nevşehir şube Başkanı Ercan Civelek yeni görevini devir,teslim ettiği avukat Mehmet Yücel’e bundan sonraki dernek  çalışmalarında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.