Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Mehmetçik Vakfı Nevşehir’de şehit ve gazi ailelerini ziyaret etti

NEVŞEHİR 04.12.2019 - 11:38, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Mehmetçik Vakfı Nevşehir’de şehit ve gazi ailelerini ziyaret etti

Mehmetçik Vakfı Nevşehir’deki şehit ve gazi ailelerini ziyaret etti.
  NEVŞEHİR(MHA) Mehmetçik Vakfı Nevşehir’deki şehit ve gazi ailelerini ziyaret etti.   Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi’nin de katıldığı ziyaretlerde Mehmetçik Vakfından yardım alamayan Şehit aileleri ve gazilerin işlemleri konusunda güncellemelerde bulunuldu.   Mehmetçik Vakfı Adana Bölge Müdürü Albay Aykut Eroğlu ve bölge müdür yardımcısı Özkan Can, şehit aileleri ve gazilerle bire bir görüşerek yapılması gereken işlemler konusunda istişarelerde de bulundular.   Başkan Çiftçi, çalışmalarından dolayı Bölge Müdürü Eroğlu ve bölge müdür yardımcısı Can’a teşekkür etti.
Mehmetçik Vakfı Nevşehir’deki şehit ve gazi ailelerini ziyaret etti.

 

NEVŞEHİR(MHA) Mehmetçik Vakfı Nevşehir’deki şehit ve gazi ailelerini ziyaret etti.

 

Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi’nin de katıldığı ziyaretlerde Mehmetçik Vakfından yardım alamayan Şehit aileleri ve gazilerin işlemleri konusunda güncellemelerde bulunuldu.

 

Mehmetçik Vakfı Adana Bölge Müdürü Albay Aykut Eroğlu ve bölge müdür yardımcısı Özkan Can, şehit aileleri ve gazilerle bire bir görüşerek yapılması gereken işlemler konusunda istişarelerde de bulundular.

 

Başkan Çiftçi, çalışmalarından dolayı Bölge Müdürü Eroğlu ve bölge müdür yardımcısı Can’a teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.