Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Melek Arı, Vali Aktaş’ın eşi Songül Aktaş’ı ziyaret etti

NEVŞEHİR 12.06.2020 - 20:26, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Melek Arı, Vali Aktaş’ın eşi Songül Aktaş’ı ziyaret etti

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın eşi Melek Arı, Vali İlhami Aktaş’ın eşi Songül Aktaş’a veda ziyaretinde bulundu.
  Melek Arı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Nevşehir Valiliği görevini yürütürken Çanakkale Valisi olarak atanan Vali İlhami Aktaş’ın eşi Songül Aktaş’ı ziyaret etti.   Melek Arı, Nevşehir’de bulunduğu süre içerisinde özellikle Nevşehirli kadınlar için gerçekleştirilen birçok sosyal projeye verdiği desteklerden dolayı Aktaş’a teşekkür ederek kendisine ve eşi İlhami Aktaş’a yeni görev yerlerinde başarılar diledi.   Arı ayrıca Songül Aktaş’a hayat ağacı rölyefli nazar boncuklu keramik tabak hediye etti.   Songül Aktaş’ ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Arı’ya teşekkür etti.
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın eşi Melek Arı, Vali İlhami Aktaş’ın eşi Songül Aktaş’a veda ziyaretinde bulundu.

 

Melek Arı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Nevşehir Valiliği görevini yürütürken Çanakkale Valisi olarak atanan Vali İlhami Aktaş’ın eşi Songül Aktaş’ı ziyaret etti.

 

Melek Arı, Nevşehir’de bulunduğu süre içerisinde özellikle Nevşehirli kadınlar için gerçekleştirilen birçok sosyal projeye verdiği desteklerden dolayı Aktaş’a teşekkür ederek kendisine ve eşi İlhami Aktaş’a yeni görev yerlerinde başarılar diledi.

 

Arı ayrıca Songül Aktaş’a hayat ağacı rölyefli nazar boncuklu keramik tabak hediye etti.

 

Songül Aktaş’ ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Arı’ya teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.