Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Memur-Sen Hangi Belediye Başkan Aday Adayı İçin Çalışıyor?

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.12.2013 - 14:50, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Memur-Sen Hangi Belediye Başkan Aday Adayı İçin Çalışıyor?

Nevşehir'de yaklaşan seçimler öncesinde Nevşehir'de siyaset iyiden iyiye ısınmaya başladı. Yaklaşan seçimler öncesinde en çok hareketliliğin yaşandığı parti ise hiç şüphesiz AK Parti. Hal böyle olunca Nevşehir'de Memurların ve kamu çalışanlarının destekçisi olmayı kendine hedef seçen Memur Sen ise bu süreçte memurların hakkını aramayı bıraktı kendisine yakın isimleri belediye başkan adayı yapabilmek için çalışmalara başladı. Kamu oyundan ise böyle bir hareket karşısında Memur sen sendikasına tepkiler gelmeye başladı. Ayrıca Memur Sen'e bağlı Eğitim bir Sen olarak Nevşehir'de yetkili sendika olmayı türk eğitim sen sendikasına kaptıran hemen ardından ise yine Memur sen sendikasına bağlı Sağlık Sen'in Devlet Hastanesinde yetkili sendika olmasını bu yıl içerisinde Türk Sağlık Sen sendikasına kaptıran Memur Sen şimdi var gücüyle kendilerine yakın olan isimleri AK Parti'den Belediye Başkan adayı yapabilmek için çalışıyor. Memur Sen Sendikasına Tepkiler Geliyor İşte tüm bu yaşanan gelişmelerin ardından ise kendisine yakın kişilere belediye başkan adayı yapabilmek için çalışan sendika yetkililerine ise gerek halktan gerekse memurlardan tepkiler yükselmeye başladı. Vatandaşlar bir sendikanın siyaset arenasında yer almasını hiç hoş bir durum olmadığını belirtirken, kamu görevlileri ise bizlerin hakkını savunan bir sendika olması gerekirken kendine yakın kişileri AK Parti'den belde belediye başkan adayı yapmak için uğraşıyorlar. Bu durumda biz sendikalara nasıl güveneceğiz açıklamasında bulundular. 
Nevşehir'de yaklaşan seçimler öncesinde Nevşehir'de siyaset iyiden iyiye ısınmaya başladı. Yaklaşan seçimler öncesinde en çok hareketliliğin yaşandığı parti ise hiç şüphesiz AK Parti. Hal böyle olunca Nevşehir'de Memurların ve kamu çalışanlarının destekçisi olmayı kendine hedef seçen Memur Sen ise bu süreçte memurların hakkını aramayı bıraktı kendisine yakın isimleri belediye başkan adayı yapabilmek için çalışmalara başladı. Kamu oyundan ise böyle bir hareket karşısında Memur sen sendikasına tepkiler gelmeye başladı.
Ayrıca Memur Sen'e bağlı Eğitim bir Sen olarak Nevşehir'de yetkili sendika olmayı türk eğitim sen sendikasına kaptıran hemen ardından ise yine Memur sen sendikasına bağlı Sağlık Sen'in Devlet Hastanesinde yetkili sendika olmasını bu yıl içerisinde Türk Sağlık Sen sendikasına kaptıran Memur Sen şimdi var gücüyle kendilerine yakın olan isimleri AK Parti'den Belediye Başkan adayı yapabilmek için çalışıyor.
Memur Sen Sendikasına Tepkiler Geliyor
İşte tüm bu yaşanan gelişmelerin ardından ise kendisine yakın kişilere belediye başkan adayı yapabilmek için çalışan sendika yetkililerine ise gerek halktan gerekse memurlardan tepkiler yükselmeye başladı. Vatandaşlar bir sendikanın siyaset arenasında yer almasını hiç hoş bir durum olmadığını belirtirken, kamu görevlileri ise bizlerin hakkını savunan bir sendika olması gerekirken kendine yakın kişileri AK Parti'den belde belediye başkan adayı yapmak için uğraşıyorlar. Bu durumda biz sendikalara nasıl güveneceğiz açıklamasında bulundular. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.