Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Memur-Sen İl yönetimi görev dağılımını yaptı

GÜNCEL 24.07.2019 - 11:42, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Memur-Sen İl yönetimi görev dağılımını yaptı

Memur-Sen Nevşehir İl yönetimi oluşturularak görev dağılımı yapıldı.
  NEVŞEHİR(MHA) Memur-Sen Nevşehir İl yönetimi oluşturularak görev dağılımı yapıldı.   Memur-Sen Nevşehir İl Temsilcisi ve aynı zamanda Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Çiftci’nin başkanlığında toplanan il yönetiminde Başkan Vekilliğine Diyanet-Sen Nevşehir Şube Başkanı Ahmet Aydemir, Teşkilatlanmadan Sorumlu Başkan Yardımcılığına Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Feridun Özdemir, Muhasipliğe Kültür Memur-Sen İl Temsilcisi Hasan Sarıtosun, Eğitim ve Sosyal İşlerden Sorumlu yönetim kurulu üyeliğine Enerji-Bir-Sen İl Temsilcisi Nazmi Bolat, Basın-Yayın ve iletişimden Sorumlu Yönetim kurulu üyeliğine Ulaştırma Memur-Sen İl Temsilcisi Yücel Aydın getirildiler. Sağlık-Sen Şube Başkanı Hakan Gündüzpolat, Büro Memur-Sen Şube Başkanı İsmail Ağmanalmaz, Toç-Bir-Sen Şube Başkanı Yavuz Arslan, Bayındırlık Memur-Sen İl Temsilcisi Ahmet Uzel ve Birlik Haber-Sen İl Temsilcisi Ümit Gümüş’ün de katıldığı toplantıda ilerleyen günlerde Memur-Sen İl başkanı ve yönetiminin şehrin ileri gelenlerini ziyaret ederek şehrin ve camianın sorunları hakkında istişarelerde bulunmasına da karar verildi.
Memur-Sen Nevşehir İl yönetimi oluşturularak görev dağılımı yapıldı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Memur-Sen Nevşehir İl yönetimi oluşturularak görev dağılımı yapıldı.

 

Memur-Sen Nevşehir İl Temsilcisi ve aynı zamanda Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Çiftci’nin başkanlığında toplanan il yönetiminde Başkan Vekilliğine Diyanet-Sen Nevşehir Şube Başkanı Ahmet Aydemir, Teşkilatlanmadan Sorumlu Başkan Yardımcılığına Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Feridun Özdemir, Muhasipliğe Kültür Memur-Sen İl Temsilcisi Hasan Sarıtosun, Eğitim ve Sosyal İşlerden Sorumlu yönetim kurulu üyeliğine Enerji-Bir-Sen İl Temsilcisi Nazmi Bolat, Basın-Yayın ve iletişimden Sorumlu Yönetim kurulu üyeliğine Ulaştırma Memur-Sen İl Temsilcisi Yücel Aydın getirildiler.

Sağlık-Sen Şube Başkanı Hakan Gündüzpolat, Büro Memur-Sen Şube Başkanı İsmail Ağmanalmaz, Toç-Bir-Sen Şube Başkanı Yavuz Arslan, Bayındırlık Memur-Sen İl Temsilcisi Ahmet Uzel ve Birlik Haber-Sen İl Temsilcisi Ümit Gümüş’ün de katıldığı toplantıda ilerleyen günlerde Memur-Sen İl başkanı ve yönetiminin şehrin ileri gelenlerini ziyaret ederek şehrin ve camianın sorunları hakkında istişarelerde bulunmasına da karar verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.