Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Memur-Sen’de Delege Seçimleri Tamamlandı

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.10.2014 - 17:30, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Memur-Sen’de Delege Seçimleri Tamamlandı

NEVŞEHİR(MHA) Memur-Sen Nevşehir İl Temsilciliğinin Kasım ayı içerinde yapılacak olan olağan genel kurulu öncesinde sendikaya bağlı Şube başkanlıklarında delege seçimleri tamamlandı. Geçtiğimiz günlerde yapılan delege seçimlerinde Memur-Sen İl Temsilciliğinin olağan genel kurulunda oy kullanacak olan 150 delege belirlendi. Şube başkanlıklarının olağan genel kurullarından ilki olan Sağlık-Sen Şubesinde ise genel kurul geçtiğimiz hafta sonu itibariyle yapıldı. Memur-Sen İl Temsilciliğinin Yönetim Kurulu üyelerinin doğal delege olarak katılacakları Memur-Sen Nevşehir İl Temsilciliğinin olağan genel kurulunun ise 09 Kasım 2014 ya da 16 Kasım 2014 tarihlerinde yapılması kararlaştırıldı. Öte yandan Memur-Sen’e bağlı TOÇBİRSEN sendikasının Şube genel kurulunun ise önümüzdeki günlerde yapılması bekleniyor. 

NEVŞEHİR(MHA) Memur-Sen Nevşehir İl Temsilciliğinin Kasım ayı içerinde yapılacak olan olağan genel kurulu öncesinde sendikaya bağlı Şube başkanlıklarında delege seçimleri tamamlandı.

Geçtiğimiz günlerde yapılan delege seçimlerinde Memur-Sen İl Temsilciliğinin olağan genel kurulunda oy kullanacak olan 150 delege belirlendi. Şube başkanlıklarının olağan genel kurullarından ilki olan Sağlık-Sen Şubesinde ise genel kurul geçtiğimiz hafta sonu itibariyle yapıldı.

Memur-Sen İl Temsilciliğinin Yönetim Kurulu üyelerinin doğal delege olarak katılacakları Memur-Sen Nevşehir İl Temsilciliğinin olağan genel kurulunun ise 09 Kasım 2014 ya da 16 Kasım 2014 tarihlerinde yapılması kararlaştırıldı.

Öte yandan Memur-Sen’e bağlı TOÇBİRSEN sendikasının Şube genel kurulunun ise önümüzdeki günlerde yapılması bekleniyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.