Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Menekşe ‘Ali Babacan hiçbir zaman birinci adam olamaz’

SİYASET 17.09.2019 - 13:24, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Menekşe ‘Ali Babacan hiçbir zaman birinci adam olamaz’

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, son günlerde sıkça gündeme getirilen eski bakan Ali Babacan ve eski başbakanlardan Ahmet Davutoğlu gibi isimlerin kuracağı ifade edilen yeni siyasi oluşuma ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
  NEVŞEHİR(MHA) AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, son günlerde sıkça gündeme getirilen eski bakan Ali Babacan ve eski başbakanlardan Ahmet Davutoğlu gibi isimlerin kuracağı ifade edilen yeni siyasi oluşuma ilişkin değerlendirmelerde bulundu.   Söz konusu isimlerin bir takım çevreler tarafından hain olarak görülmesinin yanlış olduğunu da kaydeden AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, Ali Babacan’ın bir liderlik vasfı bulunmadığını da dile getirdi. Menekşe, “Türkiye demokratik bir ülke. Hak ve özgürlüklerin olduğu, demokrasinin bulunduğu bir ülke. Bu insanlar AK Parti ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan sayesinde kendilerini tanıtmış insanlar. Fakat zaman içerisinde fikir uyuşmazlığı, ki bu normal ortaklıklarda bile olabiliyor. Partimizden ayrılmışlardır. Bu insanların geçmişte Partimize ve bu ülkeye çok katkıları olmuştur. Toplum içerisinde bu insanları hainlikle suçluyorlar. Bu insanların hainlikle suçlanamayacağını ifade etmek isterim. Bugün bu insanlarla ters düşmüş olabiliriz. Bu kişiler gidip bir parti de kurabilirler. Önemli olan insanlarımızın onlara nasıl bakacağı. Kurdukları partinin toplum içerisinde taban bulup bulamayacağını zaman içerisinde hep birlikte göreceğiz. Ali Babacan çok iyi bir ekonomist olabilir. Ama Ali Babacan hiçbir zaman birinci adam olamaz. Çünkü liderlik vasfı çok farklı bir şey. Vizyonu olması lazım. Ben kendisinde o vizyonu göremedim. İnşallah bu sevdadan bir an önce vazgeçerler. Kendi yuvalarına dönerler. Madem mesele ülkenin bekası ise bunu yapmaları gerek. Türkiye üzerinde çok müthiş oyunlar oynanıyor. Bu oyunları bozabilmek için öncelikle kendi içimizde huzuru bulmamız gerek” ifadelerinde bulundu.
AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, son günlerde sıkça gündeme getirilen eski bakan Ali Babacan ve eski başbakanlardan Ahmet Davutoğlu gibi isimlerin kuracağı ifade edilen yeni siyasi oluşuma ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

 

NEVŞEHİR(MHA) AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, son günlerde sıkça gündeme getirilen eski bakan Ali Babacan ve eski başbakanlardan Ahmet Davutoğlu gibi isimlerin kuracağı ifade edilen yeni siyasi oluşuma ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

 

Söz konusu isimlerin bir takım çevreler tarafından hain olarak görülmesinin yanlış olduğunu da kaydeden AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, Ali Babacan’ın bir liderlik vasfı bulunmadığını da dile getirdi. Menekşe, “Türkiye demokratik bir ülke. Hak ve özgürlüklerin olduğu, demokrasinin bulunduğu bir ülke. Bu insanlar AK Parti ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan sayesinde kendilerini tanıtmış insanlar. Fakat zaman içerisinde fikir uyuşmazlığı, ki bu normal ortaklıklarda bile olabiliyor. Partimizden ayrılmışlardır. Bu insanların geçmişte Partimize ve bu ülkeye çok katkıları olmuştur. Toplum içerisinde bu insanları hainlikle suçluyorlar. Bu insanların hainlikle suçlanamayacağını ifade etmek isterim. Bugün bu insanlarla ters düşmüş olabiliriz. Bu kişiler gidip bir parti de kurabilirler. Önemli olan insanlarımızın onlara nasıl bakacağı. Kurdukları partinin toplum içerisinde taban bulup bulamayacağını zaman içerisinde hep birlikte göreceğiz. Ali Babacan çok iyi bir ekonomist olabilir. Ama Ali Babacan hiçbir zaman birinci adam olamaz. Çünkü liderlik vasfı çok farklı bir şey. Vizyonu olması lazım. Ben kendisinde o vizyonu göremedim. İnşallah bu sevdadan bir an önce vazgeçerler. Kendi yuvalarına dönerler. Madem mesele ülkenin bekası ise bunu yapmaları gerek. Türkiye üzerinde çok müthiş oyunlar oynanıyor. Bu oyunları bozabilmek için öncelikle kendi içimizde huzuru bulmamız gerek” ifadelerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.