MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Menekşe'den Dünya Gazeteciler Günü Mesajı

EĞİTİM 21.10.2017 - 17:34, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Menekşe'den Dünya Gazeteciler Günü Mesajı

Kardelen Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu başkanı Yücel Menekşe Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlardı.
  Kardelen Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu başkanı Yücel Menekşe Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlardı.   İfade özgürlüğünün ve demokrasinin olmasa olmaz yapı taşlarından olan gazetecilik mesleğinin ve yüklendiği misyonun önemine vurgu yapan Kardelen koleji Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Menekşe mesajında şunları dile getirdi; "Yaşadığımız yüzyılın en temel insan haklarından olan, haber alma, yayma ve ifade özgürlüklerinin en etkili aracı olan gazetecilik, kamu adına hareket ederek doğru ve gerçek haberlerle kamuoyunu aydınlatarak, şeffaf ve hesap verebilir bir yönetim anlayışının oluşumuna ve demokrasinin yerleşip güçlenmesine önemli katkılarda bulunmaktadır. Ülkemizin son dönemlerde yaşamış olduğu hain darbe girişimini hiç şüphesiz ki yerel gazetecilerimizin ve ulusal gazetecilerimizin yapmış olduğu doğru ve güvenilir haberleri ile milletimiz bertaraf etmiştir. Yerel ve ulusal basında milletimizin haberdar olması için emek veren bütün gazetecilerimize teşekkürlerimi bir kez daha sunuyor 21 Ekim dünya gazeteciler bayramlarını kutluyorum" dedi.
Kardelen Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu başkanı Yücel Menekşe Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlardı.

 

Kardelen Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu başkanı Yücel Menekşe Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlardı.

 

İfade özgürlüğünün ve demokrasinin olmasa olmaz yapı taşlarından olan gazetecilik mesleğinin ve yüklendiği misyonun önemine vurgu yapan Kardelen koleji Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Menekşe mesajında şunları dile getirdi; "Yaşadığımız yüzyılın en temel insan haklarından olan, haber alma, yayma ve ifade özgürlüklerinin en etkili aracı olan gazetecilik, kamu adına hareket ederek doğru ve gerçek haberlerle kamuoyunu aydınlatarak, şeffaf ve hesap verebilir bir yönetim anlayışının oluşumuna ve demokrasinin yerleşip güçlenmesine önemli katkılarda bulunmaktadır. Ülkemizin son dönemlerde yaşamış olduğu hain darbe girişimini hiç şüphesiz ki yerel gazetecilerimizin ve ulusal gazetecilerimizin yapmış olduğu doğru ve güvenilir haberleri ile milletimiz bertaraf etmiştir. Yerel ve ulusal basında milletimizin haberdar olması için emek veren bütün gazetecilerimize teşekkürlerimi bir kez daha sunuyor 21 Ekim dünya gazeteciler bayramlarını kutluyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.