Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Menekşe, 'Gülşehir AK Parti ile şahlanacak'

SİYASET 15.02.2019 - 16:16, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Menekşe, 'Gülşehir AK Parti ile şahlanacak'

AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe, Gülşehir Belediye Başkan adayı Fatih Çiftçi ile birlikte Gülşehir’in Tuzköy Mahallesinde seçim çalışmalarında bulundu.
  AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe, Gülşehir Belediye Başkan adayı Fatih Çiftçi ile birlikte Tuzköy’de çeşitli ziyaretlerde bulundu. Menekşe Tuzköy’de vatandaşlar ile bir süre sohbet ederken, hayırseverler ile öğle yemeği yedi. Tuzköy’de ilkokul ve ortaokul öğrencileri ile de bir araya gelen AK Parti milletvekili Yücel Menekşe okulda da çeşitli incelemelerde bulundu.   Tuzköy’de esnafları ile bir araya gelerek kahvede vatandaşlara seslenen AK Parti milletvekili Yücel Menekşe 31 Mart Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde Gülşehir’in AK Parti ile şahlanacağını ifade ederken Tuzköy mahalle sakinlerinden Belediye Başkan adayı Çiftçi’ye destek istedi. Menekşe, “ Ülkemizin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ihtiyacı var. Bizlerin Cumhurbaşkanımıza sahip çıkması gerekiyor. Ülkemizde elbette bir takım sıkıntılarımız var ancak insanın olduğu böyle sıkıntılar olması normal. Biz AK Parti olarak bu sıkıntıları en minimuma indirmek için çalışıyoruz. 31 Mart Pazar günü yapılacak olan seçimlerde de Tuzköylü hemşerilerimizin Belediye Başkan adayımız Fatih Çiftçi’te destek vereceklerine yürekten inanıyorum. Gülşehir’in Tuzköy’ün AK Parti ile şahlanması gerekiyor” dedi.  
AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe, Gülşehir Belediye Başkan adayı Fatih Çiftçi ile birlikte Gülşehir’in Tuzköy Mahallesinde seçim çalışmalarında bulundu.

 

AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe, Gülşehir Belediye Başkan adayı Fatih Çiftçi ile birlikte Tuzköy’de çeşitli ziyaretlerde bulundu. Menekşe Tuzköy’de vatandaşlar ile bir süre sohbet ederken, hayırseverler ile öğle yemeği yedi. Tuzköy’de ilkokul ve ortaokul öğrencileri ile de bir araya gelen AK Parti milletvekili Yücel Menekşe okulda da çeşitli incelemelerde bulundu.

 

Tuzköy’de esnafları ile bir araya gelerek kahvede vatandaşlara seslenen AK Parti milletvekili Yücel Menekşe 31 Mart Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde Gülşehir’in AK Parti ile şahlanacağını ifade ederken Tuzköy mahalle sakinlerinden Belediye Başkan adayı Çiftçi’ye destek istedi. Menekşe, “ Ülkemizin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ihtiyacı var. Bizlerin Cumhurbaşkanımıza sahip çıkması gerekiyor. Ülkemizde elbette bir takım sıkıntılarımız var ancak insanın olduğu böyle sıkıntılar olması normal. Biz AK Parti olarak bu sıkıntıları en minimuma indirmek için çalışıyoruz. 31 Mart Pazar günü yapılacak olan seçimlerde de Tuzköylü hemşerilerimizin Belediye Başkan adayımız Fatih Çiftçi’te destek vereceklerine yürekten inanıyorum. Gülşehir’in Tuzköy’ün AK Parti ile şahlanması gerekiyor” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.