MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Menekşe, Hacıbektaş’ta Köy Köy Geziyor

SİYASET 27.05.2018 - 17:07, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Menekşe, Hacıbektaş’ta Köy Köy Geziyor

AK Parti Nevşehir milletvekili adayı Yücel Menekşe 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilliği seçimleri öncesinde aralıksız ziyaretlerini sürdürüyor.
  AK Parti Nevşehir milletvekili adayı Yücel Menekşe, Hacıbektaş ilçe teşkilat ve esnaf ziyaretlerinin ardından ilçeye bağlı Çiğdem, Büyük Burunağıl, Başköy ve Hasanlar köylerini ziyaret etti. AK Parti milletvekili adayı Yücel Menekşe köylülerin büyük ilgisiyle karşılaşırken köylüler ile sohbet ederek 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan seçimlerin önemini anlattı.   Köylülerin istek ve taleplerini tek tek dinleyen Menekşe, köylülerin bugüne kadar AK Parti iktidarlarının yaptıklarının ve kendilerine gösterilen değerin oldukça güzel olduğunu belirterek AK Parti iktidarı ile istikrarın sürmesini dile getirdiler.   AK Parti milletvekili adayı Yücel Menekşe’de güçlü Türkiye içi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti için destek istedi.
AK Parti Nevşehir milletvekili adayı Yücel Menekşe 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilliği seçimleri öncesinde aralıksız ziyaretlerini sürdürüyor.

 

AK Parti Nevşehir milletvekili adayı Yücel Menekşe, Hacıbektaş ilçe teşkilat ve esnaf ziyaretlerinin ardından ilçeye bağlı Çiğdem, Büyük Burunağıl, Başköy ve Hasanlar köylerini ziyaret etti. AK Parti milletvekili adayı Yücel Menekşe köylülerin büyük ilgisiyle karşılaşırken köylüler ile sohbet ederek 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan seçimlerin önemini anlattı.

 

Köylülerin istek ve taleplerini tek tek dinleyen Menekşe, köylülerin bugüne kadar AK Parti iktidarlarının yaptıklarının ve kendilerine gösterilen değerin oldukça güzel olduğunu belirterek AK Parti iktidarı ile istikrarın sürmesini dile getirdiler.

 

AK Parti milletvekili adayı Yücel Menekşe’de güçlü Türkiye içi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti için destek istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.