MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Menekşe, ‘İslam Birliği lafta kalmamalı’

SİYASET 27.01.2020 - 12:07, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Menekşe, ‘İslam Birliği lafta kalmamalı’

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, Ortadoğu da oynanan, Müslüman ülkelere karşın yapılan olumsuzlukların sona erdirilebilmesi için İslam Birliğinin lafta kalmaması gerektiğine dikkat çekti.
  NEVŞEHİR(MHA) AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, Ortadoğu da oynanan, Müslüman ülkelere karşın yapılan olumsuzlukların sona erdirilebilmesi için İslam Birliğinin lafta kalmaması gerektiğine dikkat çekti.   Suriye, Irak, Libya, Sudan, Yemen, Mısır gibi ülkelerin içerisinde bulunduğu durumun iyi analiz edilmesi gerektiğine vurgu yapan AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, “Türkiye stratejik öneme haiz bir ülke. Konumu itibariyle batılı ve emperyalist güçler yüzyıllardır sürdürdükleri emellerini Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığındaki AK Parti hükümetleri ile hayata geçiremeyeceklerini anladılar. Dolayısıyla bizler ne kadar birlik ve beraberlik içerisinde olursak inşallah yüzyıllardır süren ve hala da devam eden haçlı seferlerinin sona ermesini sağlayacaktır bu birlikteliğimiz. Bugün coğrafyamıza baktığımızda Suriye, Irak, Mısır, Libya, Yemen, Sudan gibi ülkelerin savaşın göbeğinde yaşadıklarını görüyoruz. Olan Müslümanlara oluyor. Bunun nedeni Müslümanların birlik ve beraberlik içerisinde olmayışından kaynaklanıyor. Nasıl ki Hristiyan ve Yahudi ülkeler bir araya gelebiliyorsa bizlerde Alevisi – Sünnisi demeden, mezhep kavgasını da bırakarak bir araya gelmek zorundayız. Artık birliğimiz oluşturmak zorundayız. İslam birliği lafta kalmadan bu coğrafyadaki gücünü göstermek zorunda. Yoksa bu sorunları gelecek nesillere taşımaya devam edeceğiz.
AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, Ortadoğu da oynanan, Müslüman ülkelere karşın yapılan olumsuzlukların sona erdirilebilmesi için İslam Birliğinin lafta kalmaması gerektiğine dikkat çekti.

 

NEVŞEHİR(MHA) AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, Ortadoğu da oynanan, Müslüman ülkelere karşın yapılan olumsuzlukların sona erdirilebilmesi için İslam Birliğinin lafta kalmaması gerektiğine dikkat çekti.

 

Suriye, Irak, Libya, Sudan, Yemen, Mısır gibi ülkelerin içerisinde bulunduğu durumun iyi analiz edilmesi gerektiğine vurgu yapan AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, “Türkiye stratejik öneme haiz bir ülke. Konumu itibariyle batılı ve emperyalist güçler yüzyıllardır sürdürdükleri emellerini Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığındaki AK Parti hükümetleri ile hayata geçiremeyeceklerini anladılar. Dolayısıyla bizler ne kadar birlik ve beraberlik içerisinde olursak inşallah yüzyıllardır süren ve hala da devam eden haçlı seferlerinin sona ermesini sağlayacaktır bu birlikteliğimiz. Bugün coğrafyamıza baktığımızda Suriye, Irak, Mısır, Libya, Yemen, Sudan gibi ülkelerin savaşın göbeğinde yaşadıklarını görüyoruz. Olan Müslümanlara oluyor. Bunun nedeni Müslümanların birlik ve beraberlik içerisinde olmayışından kaynaklanıyor. Nasıl ki Hristiyan ve Yahudi ülkeler bir araya gelebiliyorsa bizlerde Alevisi – Sünnisi demeden, mezhep kavgasını da bırakarak bir araya gelmek zorundayız. Artık birliğimiz oluşturmak zorundayız. İslam birliği lafta kalmadan bu coğrafyadaki gücünü göstermek zorunda. Yoksa bu sorunları gelecek nesillere taşımaya devam edeceğiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.