Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Menekşe, 'Kaymaklı AK Parti İle Devam Diyor'

SİYASET 23.06.2018 - 09:19, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Menekşe, 'Kaymaklı AK Parti İle Devam Diyor'

AK Parti Nevşehir milletvekili adayı Yücel Menekşe, Kaymaklı kasabasında vatandaşlarla bir araya geldi.
  AK Parti milletvekili adayı Yücel Menekşe ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Kaymaklı Kasabasında esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti milletvekili adayı Menekşe ilk olarak partisinin seçim bürosunu ziyaret ederek burada partililer ile bir araya geldi.Burada partililere Pazar günü yapılacak olan seçimlerin önemini anlatan Menekşe daha sonra ise kasabada esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşlara 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilliği seçimlerinin önemini anlatan Menekşe, “Türkiye tarihinin en önemli seçimlerinden birini yaşayacağız. AK Parti iktidarı olarak 16 yıldır ülkemize neler yaptığımızı vatandaşlarımız çok iyi biliyorlar. Bizler inanıyoruz ki vatandaşlarımız her zaman olduğu gibi AK Parti ile yola devam edecektir. Yeni Türkiye yolunda bizlere desteklerini esirgemeyen Kaymaklılı hemşerilerimize teşekkür ederim” dedi.   AK Parti milletvekili adayı Yücel Menekşe’nin seçim çalışmalarına Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma’da eşlik etti.
AK Parti Nevşehir milletvekili adayı Yücel Menekşe, Kaymaklı kasabasında vatandaşlarla bir araya geldi.

 

AK Parti milletvekili adayı Yücel Menekşe ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Kaymaklı Kasabasında esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti milletvekili adayı Menekşe ilk olarak partisinin seçim bürosunu ziyaret ederek burada partililer ile bir araya geldi.Burada partililere Pazar günü yapılacak olan seçimlerin önemini anlatan Menekşe daha sonra ise kasabada esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşlara 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilliği seçimlerinin önemini anlatan Menekşe, “Türkiye tarihinin en önemli seçimlerinden birini yaşayacağız. AK Parti iktidarı olarak 16 yıldır ülkemize neler yaptığımızı vatandaşlarımız çok iyi biliyorlar. Bizler inanıyoruz ki vatandaşlarımız her zaman olduğu gibi AK Parti ile yola devam edecektir. Yeni Türkiye yolunda bizlere desteklerini esirgemeyen Kaymaklılı hemşerilerimize teşekkür ederim” dedi.

 

AK Parti milletvekili adayı Yücel Menekşe’nin seçim çalışmalarına Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma’da eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.