Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Menekşe merkez ilçe toplantısına katıldı

SİYASET 08.01.2020 - 12:21, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Menekşe merkez ilçe toplantısına katıldı

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, Merkez ilçe toplantısına katıldı.
  NEVŞEHİR(MHA) AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, Merkez ilçe toplantısına katıldı.   Menekşe, “Göreve yeni atanan AK Parti Merkez İlçe Başkanımız Ferit Yiğitarslan ve yönetiminin, haftalık olağan yönetim kurulu toplantısına katılarak çalışmalarında başarılar dileyip hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Başkanımız ve yönetimi ile birlikte gerçekleştirdiğimiz toplantıda ülkemizin geçmişten bugüne geldiği nokta ve 18 yıl içerisinde Ak Partimiz ile yaptığı atılımlardan bahsettik. Sağlıkta, eğitimde, tarımda, ulaştırmada, savunma sanayinde ve birçok alanda yaptığımız atılımlar ile muasır medeniyetler seviyesine yükselme yolunda devam eden Türkiye’miz için çalışmalarımıza Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde devam edeceğiz” ifadelerinde bulundu.
AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, Merkez ilçe toplantısına katıldı.

 

NEVŞEHİR(MHA) AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, Merkez ilçe toplantısına katıldı.

 

Menekşe, “Göreve yeni atanan AK Parti Merkez İlçe Başkanımız Ferit Yiğitarslan ve yönetiminin, haftalık olağan yönetim kurulu toplantısına katılarak çalışmalarında başarılar dileyip hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Başkanımız ve yönetimi ile birlikte gerçekleştirdiğimiz toplantıda ülkemizin geçmişten bugüne geldiği nokta ve 18 yıl içerisinde Ak Partimiz ile yaptığı atılımlardan bahsettik. Sağlıkta, eğitimde, tarımda, ulaştırmada, savunma sanayinde ve birçok alanda yaptığımız atılımlar ile muasır medeniyetler seviyesine yükselme yolunda devam eden Türkiye’miz için çalışmalarımıza Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde devam edeceğiz” ifadelerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.