MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Menekşe, Miraç Kandili mesajı yayımladı

SİYASET 20.03.2020 - 23:05, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Menekşe, Miraç Kandili mesajı yayımladı

AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
  AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.   AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe, Miraç Kandili dolayısıyla yayımlamış olduğu mesajında İslam Aleminin ve Nevşehirli vatandaşların Miraç Kandilini kutladı. Menekşe,  “Miraç Kandili Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa (SAV)’in Allah’ın (C.C.) huzuruna yükseldiği gecedir. Bizler de bir kez daha bu geceye kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bu gece Peygamberimizin şahsında insanlığın önüne açılan sınırsız bir yükseliştir. Biz Müslümanlar için de ilahi rahmetler ve lütuflarla doludur. Manevi yönden doygunluğa ulaşılan bu müstesna gecelerde birlik ve beraberliğimiz güçlenmeli, toplumsal huzur ve barışımız her zamankinden kuvvetli olmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam Aleminin Miraç Kandilini en içten dileklerimle tebrik eder, bu mübarek gecenin tüm hemşerilerimiz, vatanımız ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diler, selam ve saygılarımı sunarım” dedi.
AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe, Miraç Kandili dolayısıyla yayımlamış olduğu mesajında İslam Aleminin ve Nevşehirli vatandaşların Miraç Kandilini kutladı. Menekşe,  “Miraç Kandili Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa (SAV)’in Allah’ın (C.C.) huzuruna yükseldiği gecedir. Bizler de bir kez daha bu geceye kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bu gece Peygamberimizin şahsında insanlığın önüne açılan sınırsız bir yükseliştir. Biz Müslümanlar için de ilahi rahmetler ve lütuflarla doludur. Manevi yönden doygunluğa ulaşılan bu müstesna gecelerde birlik ve beraberliğimiz güçlenmeli, toplumsal huzur ve barışımız her zamankinden kuvvetli olmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam Aleminin Miraç Kandilini en içten dileklerimle tebrik eder, bu mübarek gecenin tüm hemşerilerimiz, vatanımız ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diler, selam ve saygılarımı sunarım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.