Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Menekşe, Nevşehir Halkının Kurban Bayramını Kutladı

EĞİTİM 31.08.2017 - 22:20, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Menekşe, Nevşehir Halkının Kurban Bayramını Kutladı

Kardelen Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Menekşe Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
  Kardelen Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Menekşe Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.   Menekşe yayınladığı mesajda; “Bayramların ortak değerler çerçevesinde, insanları birbirine yaklaştıran, milletimizin birlikte yaşama ve aydınlık bir geleceği bir arada kucaklama arzusunu tazeleyen özel günlerdir. Kırılan gönüllerin onarıldığı, dargınlıkların unutulduğu, kaynaşma ve birlik olma duygusunun perçinlendiği bu günler toplumsal yaşantımızda müstesna bir yere sahiptir. İnsanlarımızın birbirini sevgiyle ve sevinçle kucakladığı, toplumda sosyal dayanışma ve barış ruhunun egemen olduğu, akrabalık ve dostluk bağlarının güçlendiği bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramlarını en içten dileklerimle kutluyor, bayramın tüm insanlık için barışa, sevgiye, kardeşliğe ve yardımlaşmaya vesile olmasını temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum’’ dedi.
Kardelen Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Menekşe Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

Kardelen Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Menekşe Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

Menekşe yayınladığı mesajda; “Bayramların ortak değerler çerçevesinde, insanları birbirine yaklaştıran, milletimizin birlikte yaşama ve aydınlık bir geleceği bir arada kucaklama arzusunu tazeleyen özel günlerdir. Kırılan gönüllerin onarıldığı, dargınlıkların unutulduğu, kaynaşma ve birlik olma duygusunun perçinlendiği bu günler toplumsal yaşantımızda müstesna bir yere sahiptir. İnsanlarımızın birbirini sevgiyle ve sevinçle kucakladığı, toplumda sosyal dayanışma ve barış ruhunun egemen olduğu, akrabalık ve dostluk bağlarının güçlendiği bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramlarını en içten dileklerimle kutluyor, bayramın tüm insanlık için barışa, sevgiye, kardeşliğe ve yardımlaşmaya vesile olmasını temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.