Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Menekşe, Özyayla Köyünü Ziyaret Etti

SİYASET 30.05.2018 - 10:19, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Menekşe, Özyayla Köyünü Ziyaret Etti

AK Parti Nevşehir milletvekili adayı Yücel Menekşe seçim çalışmalarına Nevşehir merkez ilçeye bağlı Özyayla köyünde devam etti.
  AK Parti Nevşehir milletvekili adayı Gülşehir ilçesine bağlı köy ziyaretlerinin ardından akşam Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen mahalle iftarında vatandaşlar buluşmasının ardından gece saatlerine kadar Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Özyayla köyünde çalışmalarına devam etti. Köylüler ile tek tek ilgilenen AK Parti milletvekili adayı Menekşe daha sonra ise burada yaptığı konuşmada 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan seçimlerin önemini anlatırken köylülerin de Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan’a ve AK Parti’ye destek olmalarını istedi.   AK Parti milletvekili adayı Yücel Menekşe, “Güçlü geleceğe emin adımlarla yürüyen Türkiye'nin devamı için Özyayla köyünde vatandaşlarımız vakit Türkiye vakti diyor” dedi.
AK Parti Nevşehir milletvekili adayı Yücel Menekşe seçim çalışmalarına Nevşehir merkez ilçeye bağlı Özyayla köyünde devam etti.

 

AK Parti Nevşehir milletvekili adayı Gülşehir ilçesine bağlı köy ziyaretlerinin ardından akşam Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen mahalle iftarında vatandaşlar buluşmasının ardından gece saatlerine kadar Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Özyayla köyünde çalışmalarına devam etti. Köylüler ile tek tek ilgilenen AK Parti milletvekili adayı Menekşe daha sonra ise burada yaptığı konuşmada 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan seçimlerin önemini anlatırken köylülerin de Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan’a ve AK Parti’ye destek olmalarını istedi.

 

AK Parti milletvekili adayı Yücel Menekşe, “Güçlü geleceğe emin adımlarla yürüyen Türkiye'nin devamı için Özyayla köyünde vatandaşlarımız vakit Türkiye vakti diyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.