Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Menekşe, teşekkür mesajı yayınladı

SİYASET 18.12.2018 - 13:57, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Menekşe, teşekkür mesajı yayınladı

AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe, babası Halil Menekşe'nin vefatında kendilerini yalnız bırakmayan tüm Nevşehir halkına teşekkür etti.
  Kıymetli babam Halil Menekşe'nin vefatı nedeniyle beni yalnız bırakmayan, acımı paylaşan, taziyelerini bildiren; Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'a, Sayın TBMM Başkanımız Binali YILDIRIM'a, Tüm Sayın Bakanlar, Sayın TBMM Üyeleri ve Sayın Devlet Erkanına, AK Parti Genel Merkezi ve Teşkilatlarına, Sivil Toplum Kuruluşları yöneticileri ve üyelerine çok değerli sevenlerine, dostlarımıza, akrabalarımıza ve kendilerine hizmet etmekten onur duyduğum, dualarıyla daima yanımda olduklarını htiğim tüm değerli hemşerilerime sonsuz teşekkürlerimi sunarım. YÜCEL MENEKŞE Nevşehir AK Parti Milletvekili
AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe, babası Halil Menekşe'nin vefatında kendilerini yalnız bırakmayan tüm Nevşehir halkına teşekkür etti.

 

Kıymetli babam Halil Menekşe'nin vefatı nedeniyle beni yalnız bırakmayan, acımı paylaşan, taziyelerini bildiren; Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'a, Sayın TBMM Başkanımız Binali YILDIRIM'a, Tüm Sayın Bakanlar, Sayın TBMM Üyeleri ve Sayın Devlet Erkanına, AK Parti Genel Merkezi ve Teşkilatlarına, Sivil Toplum Kuruluşları yöneticileri ve üyelerine çok değerli sevenlerine, dostlarımıza, akrabalarımıza ve kendilerine hizmet etmekten onur duyduğum, dualarıyla daima yanımda olduklarını htiğim tüm değerli hemşerilerime sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

YÜCEL MENEKŞE

Nevşehir AK Parti Milletvekili

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.