MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Menekşe, Ürgüp Belediyesi Tarafından Düzenlenen İftar Sofrasına Katıldı

SİYASET 06.06.2018 - 00:47, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Menekşe, Ürgüp Belediyesi Tarafından Düzenlenen İftar Sofrasına Katıldı

AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve AK Parti Nevşehir milletvekili adayı Yücel Menekşe, Ürgüp Belediyesi tarafından Cumhuriyet meydanında düzenlenen iftar yemeğine katıldı.
  Ürgüp Belediyesi tarafından Cumhuriyet meydanında düzenlenen iftar sofrasına katılan AK Parti Milletvekili adayı Yücel Menekşe iftara katılan vatandaşlarla tek tek ilgilenirken bir süre vatandaşlar ile sohbet etti.   Ürgüp Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeği sonrasında açıklamada bulunan AK Parti milletvekili adayı Yücel Menekşe, “ Ürgüp Belediyemizin Ramazan etkinlik alanında AK Parti İl Başkanımız Mustafa Rauf Yanar ile birlikte vatandaşlarımızla bir araya geldik. Güçlü Meclis, Güçlü Hükümet, Güçlü Türkiye için hep birlikte yola devam dedik. Ürgüplü hemşerilerimiz 24 Haziran seçimlerinin önemini çok iyi biliyor. Bizlere geçmiş dönemlerde olduğu gibi desteğini her zaman veren Ürgüplü vatandaşlarımıza teşekkür ederim” diye konuştu.
AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve AK Parti Nevşehir milletvekili adayı Yücel Menekşe, Ürgüp Belediyesi tarafından Cumhuriyet meydanında düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

 

Ürgüp Belediyesi tarafından Cumhuriyet meydanında düzenlenen iftar sofrasına katılan AK Parti Milletvekili adayı Yücel Menekşe iftara katılan vatandaşlarla tek tek ilgilenirken bir süre vatandaşlar ile sohbet etti.

 

Ürgüp Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeği sonrasında açıklamada bulunan AK Parti milletvekili adayı Yücel Menekşe, “ Ürgüp Belediyemizin Ramazan etkinlik alanında AK Parti İl Başkanımız Mustafa Rauf Yanar ile birlikte vatandaşlarımızla bir araya geldik. Güçlü Meclis, Güçlü Hükümet, Güçlü Türkiye için hep birlikte yola devam dedik. Ürgüplü hemşerilerimiz 24 Haziran seçimlerinin önemini çok iyi biliyor. Bizlere geçmiş dönemlerde olduğu gibi desteğini her zaman veren Ürgüplü vatandaşlarımıza teşekkür ederim” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.