Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Menekşe ve Arı, Nevşehir Belediyesporlu futbolcularla buluştu

SPOR 15.02.2019 - 12:48, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Menekşe ve Arı, Nevşehir Belediyesporlu futbolcularla buluştu

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe ve Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı, bu hafta sonunda oynanacak Nazilli Belediyespor karşılaşması öncesinde Nevşehir Belediyesporlu yönetici, idareci ve futbolcularla kahvaltıda buluştu.
  AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe ve Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı, bu hafta sonunda oynanacak Nazilli Belediyespor karşılaşması öncesinde Nevşehir Belediyesporlu yönetici, idareci ve futbolcularla kahvaltıda buluştu.   Nissara Alışveriş Merkezi Kocatepe Cafe’de düzenlenen kahvaltıya AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Kaya, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Alevli, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, Nevşehir Belediyespor Teknik Direktörü Cüneyt Tiryaki, kulüp yöneticileri, idareci ve futbolcular katıldı. Burada konuşan AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe, “ Pazar günü oynanacak olan sevdamız Nevşehir Belediyespor ve Nazilli Belediyespor maç öncesinde sizlerle birlikte olmaktan dolayı son derece mutluyum. Bu hafta sonunda ben inanıyorum ki Nazilli Belediyespor’u mağlup ederek liderliğimizi sürdüreceğiz ve sezon sonunda arzu ettiğimiz şampiyonluğu hep birlikte kutlayacağız” dedi.   AK Parti Belediye Başkan adayı Rasim Arı’da konuşmasında, “ Bizler şehir olarak tüm futbolcularımıza güveniyoruz. Bizim hedefimiz şampiyonluktur. Biz tüm şehir ile el ele vererek bu sene 2.Lig’e çıkacağız. Buna tüm kalbimle inanıyorum” diye konuştu.
AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe ve Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı, bu hafta sonunda oynanacak Nazilli Belediyespor karşılaşması öncesinde Nevşehir Belediyesporlu yönetici, idareci ve futbolcularla kahvaltıda buluştu.

 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe ve Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı, bu hafta sonunda oynanacak Nazilli Belediyespor karşılaşması öncesinde Nevşehir Belediyesporlu yönetici, idareci ve futbolcularla kahvaltıda buluştu.

 

Nissara Alışveriş Merkezi Kocatepe Cafe’de düzenlenen kahvaltıya AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Kaya, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Alevli, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, Nevşehir Belediyespor Teknik Direktörü Cüneyt Tiryaki, kulüp yöneticileri, idareci ve futbolcular katıldı.
Burada konuşan AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe, “ Pazar günü oynanacak olan sevdamız Nevşehir Belediyespor ve Nazilli Belediyespor maç öncesinde sizlerle birlikte olmaktan dolayı son derece mutluyum. Bu hafta sonunda ben inanıyorum ki Nazilli Belediyespor’u mağlup ederek liderliğimizi sürdüreceğiz ve sezon sonunda arzu ettiğimiz şampiyonluğu hep birlikte kutlayacağız” dedi.

 

AK Parti Belediye Başkan adayı Rasim Arı’da konuşmasında, “ Bizler şehir olarak tüm futbolcularımıza güveniyoruz. Bizim hedefimiz şampiyonluktur. Biz tüm şehir ile el ele vererek bu sene 2.Lig’e çıkacağız. Buna tüm kalbimle inanıyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.