Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Menekşe ve Dinç Avanos ilçesindeydi

SİYASET 18.09.2019 - 14:16, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Menekşe ve Dinç Avanos ilçesindeydi

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe ve İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç, bir günde üç köyde incelemelerde bulundular.
  NEVŞEHİR(MHA) AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe ve İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç, bir günde üç köyde incelemelerde bulundular.   İl Genel Meclisi Üyesi Ömer Cerit’in de eşlik ettiği Milletvekili Menekşe ve İl Genel Meclisi Başkanı Dinç’in ziyaretlerinde köy muhtarlarından ve köylü Vatandaşlardan talepleri alındı ayrıca ilçeye bağlı köylerde yapılan çalışmalar değerlendirildi.
AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe ve İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç, bir günde üç köyde incelemelerde bulundular.

 

NEVŞEHİR(MHA) AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe ve İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç, bir günde üç köyde incelemelerde bulundular.

 

İl Genel Meclisi Üyesi Ömer Cerit’in de eşlik ettiği Milletvekili Menekşe ve İl Genel Meclisi Başkanı Dinç’in ziyaretlerinde köy muhtarlarından ve köylü Vatandaşlardan talepleri alındı ayrıca ilçeye bağlı köylerde yapılan çalışmalar değerlendirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.