Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Mersin ve Niğde takımları birinciliği kazandı

SPOR 17.02.2020 - 10:13, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Mersin ve Niğde takımları birinciliği kazandı

Okul Sporları Voleybol Gençler A Grup Yarışmaları ilimiz ev sahipliğinde düzenlendi.
NEVŞEHİR(MHA) Okul Sporları Voleybol Gençler A Grup Yarışmaları ilimiz ev sahipliğinde düzenlendi.   2019-2020 yılı Okul Sporları Voleybol Gençler A Grup Yarışmaları 13-16 Şubat tarihleri arasında Damat İbrahim Paşa ve Avanos Spor Salonlarında Adana, Ankara, Aksaray, Erzincan, Gaziantep, Hatay, İstanbul, Kahramanmaraş, Kayseri, Malatya, Mersin, Niğde, Tunceli ve ilimizden sporcu, antrenör ve hakemlerin  katılımı ile  düzenlenerek ödül töreni ile tamamlandı.   Müsabaka Sonuçları Kızlar A Grubu 1. si Mersin Hacı Sabancı Anadolu Lisesi B Grubu 1.si Ankara Özel Eryaman Lisesi C  Grubu 1.si İstanbul Özel Saint Joseph Fransız Lisesi   Erkekler A Grubu 1. si Niğde 15 Temmuz Şehitleri Spor Lisesi B Grubu 1. si Hatay 15 Temmuz Şehitleri Spor Lisesi C Grubu 1. si Aksaray Spor Lisesi
Okul Sporları Voleybol Gençler A Grup Yarışmaları ilimiz ev sahipliğinde düzenlendi.

NEVŞEHİR(MHA) Okul Sporları Voleybol Gençler A Grup Yarışmaları ilimiz ev sahipliğinde düzenlendi.

 

2019-2020 yılı Okul Sporları Voleybol Gençler A Grup Yarışmaları 13-16 Şubat tarihleri arasında Damat İbrahim Paşa ve Avanos Spor Salonlarında Adana, Ankara, Aksaray, Erzincan, Gaziantep, Hatay, İstanbul, Kahramanmaraş, Kayseri, Malatya, Mersin, Niğde, Tunceli ve ilimizden sporcu, antrenör ve hakemlerin  katılımı ile  düzenlenerek ödül töreni ile tamamlandı.

 

Müsabaka Sonuçları

Kızlar

A Grubu 1. si Mersin Hacı Sabancı Anadolu Lisesi

B Grubu 1.si Ankara Özel Eryaman Lisesi

C  Grubu 1.si İstanbul Özel Saint Joseph Fransız Lisesi

 

Erkekler

A Grubu 1. si Niğde 15 Temmuz Şehitleri Spor Lisesi

B Grubu 1. si Hatay 15 Temmuz Şehitleri Spor Lisesi

C Grubu 1. si Aksaray Spor Lisesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.