MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Mert, 'Biz asla bilgi kirliliğine yol açmıyoruz’

EĞİTİM 27.07.2020 - 23:52, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Mert, 'Biz asla bilgi kirliliğine yol açmıyoruz’

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert, YKS resmi sonuçlarının açıklanmasıyla bir dizi açıklamalarda bulundu.
  Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert, YKS resmi sonuçlarının açıklanmasıyla bir dizi açıklamalarda bulundu. Mert, yaptığı açıklamalarda “Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi olarak Nevşehir tarihinde ilk defa Nevşehir’in gelmiş geçmiş en iyi derecesini, Türkiye 1.liğini, çıkarmanın haklı gururu içerisindeyiz. Hüseyin Kağan Özdemir isimli öğrencimizin elde etmiş olduğu bu başarı artık tüm Nevşehir’indir. İlimizin her bir ferdi bu başarıyı sahiplenerek öğrencimizle gurur duyabilir.    Kurum politikası olarak bizler, her daim ÖSYM tarafından açıklanan “resmi sonuçları” kamuoyu ile paylaştık. Asla kendi kafamıza göre il 1.si vs. çıkarıp herhangi bir bilgi kirliliğine yol açmadık ve hiç kimseyi kandırmadık. Bunun yanında mazide elde edilen birkaç başarının ardına sığınmadık, yuvarlak cümleler kurarak kimsenin hakkına girmedik. Kurum olarak velilerimize verdiğimiz sözlerin arkasında durarak hedeflerimizi belirledik ve bu yönde çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Ülke arenasında ulusal basında da geniş yer bulan Türkiye 1.liğini elde etmemiz de bunun en büyük göstergesi oldu.    Hüseyin Kağan’ın elde ettiği derecenin yanı sıra ülkemizin seçkin üniversitelerinin tıp fakültesini kazanabilecek sıralamayı elde eden 15’in üzerinde öğrencimiz var. Elbet 1.liğimizin yanı sıra elde ettiğimiz Türkiye dereceleri de var. Onları da ÖSYM’nin resmi sonuçları dahilinde ilimizin siz değerli fertleri ile paylaşacağız.    Bireysel başarımızın yanında kitlesel başarıda da Nevşehir 1.si özel okul olmanın haklı gururu içerisindeyiz. Açıklanan son “resmi” yerleştirme sonuçlarına göre de 94’lük yerleştirme başarısı elde ederek Nevşehir’in şampiyon özel okulu olduk. Nitekim Milli Eğitim Müdürlüğümüz bünyesinden resmi yollarla da kitlesel başarıda özel okullar şampiyonu olan kurumumuzun başarısını teyit edebilirsiniz.    Gururluyuz! Hem kitlesel hem de bireysel başarıda şampiyon olduğumuz için gururluyuz. Bilgi kirliliği oluşturmayıp resmi sonuçlara göre konuştuğumuz için mutluyuz. Velilerimize verdiğimiz sözleri gerçekleştirmenin, emrolonduğu gibi dosdoğru olmanın vermiş olduğu vicdani rahatlığın ve etik/ahlakî değerlerimizi her koşulda korumanın gururu var üzerimizde. Bu, böyle de devam edecek. Bizler, Kardelen Eğitim Kurumları olarak şehrimize ve ülkemize hizmet etmenin, evlatlarımızı akademik, sosyal ve ahlaki yönlerden iyi şekilde yetiştirebilmenin sevdalısıyız. Bunu gerçekleştirebilen dev bir kadro var arkamızda. Takım arkadaşlarımla birlikte ilimizi ve evlatlarımızı ülke arenasında en iyi yerlere getirebilmek için de var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.    Elde edilen bu başarıların mimarı olan öğrencilerime, velilerime ve lider eğitim kadroma kendi adıma ve kurumum adına teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert, YKS resmi sonuçlarının açıklanmasıyla bir dizi açıklamalarda bulundu.

 

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert, YKS resmi sonuçlarının açıklanmasıyla bir dizi açıklamalarda bulundu. Mert, yaptığı açıklamalarda “Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi olarak Nevşehir tarihinde ilk defa Nevşehir’in gelmiş geçmiş en iyi derecesini, Türkiye 1.liğini, çıkarmanın haklı gururu içerisindeyiz. Hüseyin Kağan Özdemir isimli öğrencimizin elde etmiş olduğu bu başarı artık tüm Nevşehir’indir. İlimizin her bir ferdi bu başarıyı sahiplenerek öğrencimizle gurur duyabilir. 

 

Kurum politikası olarak bizler, her daim ÖSYM tarafından açıklanan “resmi sonuçları” kamuoyu ile paylaştık. Asla kendi kafamıza göre il 1.si vs. çıkarıp herhangi bir bilgi kirliliğine yol açmadık ve hiç kimseyi kandırmadık. Bunun yanında mazide elde edilen birkaç başarının ardına sığınmadık, yuvarlak cümleler kurarak kimsenin hakkına girmedik. Kurum olarak velilerimize verdiğimiz sözlerin arkasında durarak hedeflerimizi belirledik ve bu yönde çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Ülke arenasında ulusal basında da geniş yer bulan Türkiye 1.liğini elde etmemiz de bunun en büyük göstergesi oldu. 

 

Hüseyin Kağan’ın elde ettiği derecenin yanı sıra ülkemizin seçkin üniversitelerinin tıp fakültesini kazanabilecek sıralamayı elde eden 15’in üzerinde öğrencimiz var. Elbet 1.liğimizin yanı sıra elde ettiğimiz Türkiye dereceleri de var. Onları da ÖSYM’nin resmi sonuçları dahilinde ilimizin siz değerli fertleri ile paylaşacağız. 

 

Bireysel başarımızın yanında kitlesel başarıda da Nevşehir 1.si özel okul olmanın haklı gururu içerisindeyiz. Açıklanan son “resmi” yerleştirme sonuçlarına göre de 94’lük yerleştirme başarısı elde ederek Nevşehir’in şampiyon özel okulu olduk. Nitekim Milli Eğitim Müdürlüğümüz bünyesinden resmi yollarla da kitlesel başarıda özel okullar şampiyonu olan kurumumuzun başarısını teyit edebilirsiniz. 

 

Gururluyuz! Hem kitlesel hem de bireysel başarıda şampiyon olduğumuz için gururluyuz. Bilgi kirliliği oluşturmayıp resmi sonuçlara göre konuştuğumuz için mutluyuz. Velilerimize verdiğimiz sözleri gerçekleştirmenin, emrolonduğu gibi dosdoğru olmanın vermiş olduğu vicdani rahatlığın ve etik/ahlakî değerlerimizi her koşulda korumanın gururu var üzerimizde. Bu, böyle de devam edecek. Bizler, Kardelen Eğitim Kurumları olarak şehrimize ve ülkemize hizmet etmenin, evlatlarımızı akademik, sosyal ve ahlaki yönlerden iyi şekilde yetiştirebilmenin sevdalısıyız. Bunu gerçekleştirebilen dev bir kadro var arkamızda. Takım arkadaşlarımla birlikte ilimizi ve evlatlarımızı ülke arenasında en iyi yerlere getirebilmek için de var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. 

 

Elde edilen bu başarıların mimarı olan öğrencilerime, velilerime ve lider eğitim kadroma kendi adıma ve kurumum adına teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.