MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Mesleki Eğitim ve Geliştirme Proje Toplantısı NTSO'da Yapıldı

NEVŞEHİR 16.08.2018 - 13:04, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Mesleki Eğitim ve Geliştirme Proje Toplantısı NTSO'da Yapıldı

MEGİP (Mesleki Eğitim ve Geliştirme Projesi) ilk toplantısı Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleştirildi.
  Toplantıya Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Cengiz Yıldız, İŞKUR İl Müdürü Arif Sıddık Barata, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri İsmail Hakkı Aydoğan, Nevşehir Ticaret Borsası Genel Sekreteri Uğur Aydoğan ve Yönetim kurulu üyesi Ziya Yüksel’in yanı sıra İŞKUR Şube Müdürü Ali Bendeş, şef Mehmet Yumurtacı ve NTSO uzmanı Safiye Erdem katıldı.   Toplantıda MEGİP hakkında bilgilendirme yapılmış olup bundan sonra yapılacak olan toplantıya işverenlerin katılım göstermesi kararlaştırılmıştır. Ayrıca toplantıda mesleki eğitim kursu hakkında İŞKUR yetkilileri tarafından bilgilendirme yapılmış olup bir sonraki toplantıda işverenler ile ilgili saha çalışması yapılarak işverenlerden mesleki eğitim ve beceri geliştirme eğitimi taleplerinin alınması kararlaştırıldı.  
MEGİP (Mesleki Eğitim ve Geliştirme Projesi) ilk toplantısı Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleştirildi.

 

Toplantıya Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Cengiz Yıldız, İŞKUR İl Müdürü Arif Sıddık Barata, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri İsmail Hakkı Aydoğan, Nevşehir Ticaret Borsası Genel Sekreteri Uğur Aydoğan ve Yönetim kurulu üyesi Ziya Yüksel’in yanı sıra İŞKUR Şube Müdürü Ali Bendeş, şef Mehmet Yumurtacı ve NTSO uzmanı Safiye Erdem katıldı.

 

Toplantıda MEGİP hakkında bilgilendirme yapılmış olup bundan sonra yapılacak olan toplantıya işverenlerin katılım göstermesi kararlaştırılmıştır. Ayrıca toplantıda mesleki eğitim kursu hakkında İŞKUR yetkilileri tarafından bilgilendirme yapılmış olup bir sonraki toplantıda işverenler ile ilgili saha çalışması yapılarak işverenlerden mesleki eğitim ve beceri geliştirme eğitimi taleplerinin alınması kararlaştırıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.