MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Mesleki Yeterlilik Belgelendirmesine Ntso'dan Büyük Destek

NEVŞEHİR 13.02.2017 - 16:29, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Mesleki Yeterlilik Belgelendirmesine Ntso'dan Büyük Destek

10-12 Şubat 2017 tarihlerinde ahşap kalıpçı, sıvacı, duvarcı, ısı yalıtımcısı, seramik karo kaplamacısı, inşaat işçisi, betonarme demircisi olmak üzere 7 meslek dalında toplam 107 kişi için teorik ve pratik sınavlar yapıldı.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin kurucusu olduğu Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezleri A.Ş. (MEYBEM) ile Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası arasında gerçekleştirilen protokol kapsamında 10-12 Şubat 2017 tarihlerinde ahşap kalıpçı, sıvacı, duvarcı, ısı yalıtımcısı, seramik karo kaplamacısı, inşaat işçisi, betonarme demircisi olmak üzere 7 meslek dalında toplam 107 kişi için teorik ve pratik sınavlar yapıldı.     Konuya dair açıklamalarda bulunan Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız;  “Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından 48 meslek dalı için Mesleki Yeterlilik Belgesi alınması zorunlu hale getirilmişti. Söz konusu meslek dallarında Mesleki Yeterlilik Belgesi olmadan işçi çalıştırılması halinde idari para cezaları uygulanacaktır. Bu kapsamda tehlikeli ve çok tehlikeli mesleklerde çalışan kişilerin cezai işlemlerle karşı karşıya kalmaması için belgelendirme çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Üyelerimizden ve çalışanlarından talep gelmesi halinde en kısa sürede yeniden sınav için MEYBEM ile irtibata geçerek üyelerimiz ve çalışanlarını il dışına göndermeden Nevşehir’de sınavları gerçekleştirmeye devam edeceğiz.” dedi
10-12 Şubat 2017 tarihlerinde ahşap kalıpçı, sıvacı, duvarcı, ısı yalıtımcısı, seramik karo kaplamacısı, inşaat işçisi, betonarme demircisi olmak üzere 7 meslek dalında toplam 107 kişi için teorik ve pratik sınavlar yapıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin kurucusu olduğu Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezleri A.Ş. (MEYBEM) ile Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası arasında gerçekleştirilen protokol kapsamında 10-12 Şubat 2017 tarihlerinde ahşap kalıpçı, sıvacı, duvarcı, ısı yalıtımcısı, seramik karo kaplamacısı, inşaat işçisi, betonarme demircisi olmak üzere 7 meslek dalında toplam 107 kişi için teorik ve pratik sınavlar yapıldı.

 

 

Konuya dair açıklamalarda bulunan Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız;  “Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından 48 meslek dalı için Mesleki Yeterlilik Belgesi alınması zorunlu hale getirilmişti. Söz konusu meslek dallarında Mesleki Yeterlilik Belgesi olmadan işçi çalıştırılması halinde idari para cezaları uygulanacaktır. Bu kapsamda tehlikeli ve çok tehlikeli mesleklerde çalışan kişilerin cezai işlemlerle karşı karşıya kalmaması için belgelendirme çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Üyelerimizden ve çalışanlarından talep gelmesi halinde en kısa sürede yeniden sınav için MEYBEM ile irtibata geçerek üyelerimiz ve çalışanlarını il dışına göndermeden Nevşehir’de sınavları gerçekleştirmeye devam edeceğiz.” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.