Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Metalik Fikirler Kulübü’nden Başkan Parmaksız’a Şükran Plaketi

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.03.2015 - 14:41, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Metalik Fikirler Kulübü’nden Başkan Parmaksız’a Şükran Plaketi

Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü Öğrencileri Nevşehir Ticaret ve sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız’a Şükran Plaketi verdi. Mimarlık Mühendislik Fakültesi Metarlurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü’nde öğrenim gören öğrenciler tarafından kurulan “Metalik Fikirler Kulübü” üyesi öğrenciler, Bölüm Öğretim Üyeleri’nden Yrd. Doç. Dr. Cemal Çarboğa ile birlikte Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız’ı ziyaret ederek bu güne kadar bölüm öğrencileri için verdiği destekten ötürü teşekkür ettiler. NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız’la bir süre görüşen öğrenciler, Başkan Parmaksız’dan önemli tavsiyeler alırken, Metalik Fikirler Kulübü çalışma ve etkinliklerinde NTSO’nun katkılarından ötürü M. Arif Parmaksız’a Şükran Plaketi taktim ettiler. NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız gelişmiş genç nesillerin ülkelerin gücü olduğunu belirterek, “Sizlerin çok iyi eğitim alarak alanlarınızda uzman olması ülke sanayisi ve kalkınması için büyük önem arz etmektedir. Her fırsatta uygulama ve staj konusunda öğrencilerimize yeterli zamanın verilmediğini dile getiriyoruz. Bu sebeple sizler uygulama alanlarını araştırıp bulmalısınız. Bu konuda Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası olarak her türlü yardım ve desteğe hazırız.” Şeklinde konuştu . Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.  


Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü Öğrencileri Nevşehir Ticaret ve sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız’a Şükran Plaketi verdi.
Mimarlık Mühendislik Fakültesi Metarlurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü’nde öğrenim gören öğrenciler tarafından kurulan “Metalik Fikirler Kulübü” üyesi öğrenciler, Bölüm Öğretim Üyeleri’nden Yrd. Doç. Dr. Cemal Çarboğa ile birlikte Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız’ı ziyaret ederek bu güne kadar bölüm öğrencileri için verdiği destekten ötürü teşekkür ettiler.
NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız’la bir süre görüşen öğrenciler, Başkan Parmaksız’dan önemli tavsiyeler alırken, Metalik Fikirler Kulübü çalışma ve etkinliklerinde NTSO’nun katkılarından ötürü M. Arif Parmaksız’a Şükran Plaketi taktim ettiler.
NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız gelişmiş genç nesillerin ülkelerin gücü olduğunu belirterek, “Sizlerin çok iyi eğitim alarak alanlarınızda uzman olması ülke sanayisi ve kalkınması için büyük önem arz etmektedir. Her fırsatta uygulama ve staj konusunda öğrencilerimize yeterli zamanın verilmediğini dile getiriyoruz. Bu sebeple sizler uygulama alanlarını araştırıp bulmalısınız. Bu konuda Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası olarak her türlü yardım ve desteğe hazırız.” Şeklinde konuştu .


Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.