MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Meteoroloji Bölge Müdürü Yılmaz, Ünver'i Ziyaret Etti

NEVŞEHİR 05.12.2017 - 11:00, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Meteoroloji Bölge Müdürü Yılmaz, Ünver'i Ziyaret Etti

Meteoroloji Bölge Müdürü Mustafa Yılmaz, beraberindeki heyet ile birlikte Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.
  Meteoroloji Bölge Müdürlüğü Şube Müdürü Abdurrahman Açıkgöz ve Nevşehir Meteoroloji Müdürü Adem Yalçın’ın da bulunduğu ziyarette konuşan Belediye Başkanı Ünver, ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirdi.   Ünver, meteorolojik bilgilerin özellikle son yıllarda hayatın her alanında etkin bir şekilde kullanıldığını belirterek, hava tahminlerinde Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün en gerçekçi verilere ulaşmasıyla birlikte vatandaşlar kadar tüm sektörlerin işlerini kolaylaştırıcı bir düzeye ulaştığını ifade etti.   Meteoroloji Bölge Müdürü Mustafa Yılmaz’ da, kurum olarak üzerlerine düşen görevi tüm ekip arkadaşlarıyla birlikte hızlı ve en gerçekçi rakamlara ulaşma yönünde büyük bir özveri içerisinde çalışmalar yaptıklarını dile getirdi.
Meteoroloji Bölge Müdürü Mustafa Yılmaz, beraberindeki heyet ile birlikte Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

 

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü Şube Müdürü Abdurrahman Açıkgöz ve Nevşehir Meteoroloji Müdürü Adem Yalçın’ın da bulunduğu ziyarette konuşan Belediye Başkanı Ünver, ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirdi.

 

Ünver, meteorolojik bilgilerin özellikle son yıllarda hayatın her alanında etkin bir şekilde kullanıldığını belirterek, hava tahminlerinde Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün en gerçekçi verilere ulaşmasıyla birlikte vatandaşlar kadar tüm sektörlerin işlerini kolaylaştırıcı bir düzeye ulaştığını ifade etti.

 

Meteoroloji Bölge Müdürü Mustafa Yılmaz’ da, kurum olarak üzerlerine düşen görevi tüm ekip arkadaşlarıyla birlikte hızlı ve en gerçekçi rakamlara ulaşma yönünde büyük bir özveri içerisinde çalışmalar yaptıklarını dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.