MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Meteoroloji'den Nevşehir'e sağanak yağış uyarısı

GÜNCEL 20.04.2020 - 09:28, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Meteoroloji'den Nevşehir'e sağanak yağış uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından hafta içinde sağanak yağmur yağışı uyarısı yapıldı.
  Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Nevşehir yarından itibaren etkili olacak olan sağanak yağış uyarısı yapıldı. Nevşehir’de yağmur yağışı 24 Nisan Cuma gününe kadar etkili olması tahmin ediliyor.   Nevşehir’de hava sıcaklıkları şu şekilde olacak;   21 Nisan Salı: Nevşehir’de sağanak yağış bekleniyor. Günün en yüksek hava sıcaklığı 17 derece, en düşük hava sıcaklığı ise 8 derece olması tahmin ediliyor.   22 Nisan Çarşamba: Nevşehir’de sağanak yağış etkisini sürdürecek. Günün en yüksek hava sıcaklığı 19 derece, en düşük hava sıcaklığı ise 8 derece olması tahmin ediliyor.   23 Nisan Perşembe: Sağanak yağış devam edecek. En yüksek hava sıcaklığı 14 derece, en düşük hava sıcaklığı ise 7 derece olması tahmin ediliyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından hafta içinde sağanak yağmur yağışı uyarısı yapıldı.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Nevşehir yarından itibaren etkili olacak olan sağanak yağış uyarısı yapıldı. Nevşehir’de yağmur yağışı 24 Nisan Cuma gününe kadar etkili olması tahmin ediliyor.

 

Nevşehir’de hava sıcaklıkları şu şekilde olacak;

 

21 Nisan Salı: Nevşehir’de sağanak yağış bekleniyor. Günün en yüksek hava sıcaklığı 17 derece, en düşük hava sıcaklığı ise 8 derece olması tahmin ediliyor.

 

22 Nisan Çarşamba: Nevşehir’de sağanak yağış etkisini sürdürecek. Günün en yüksek hava sıcaklığı 19 derece, en düşük hava sıcaklığı ise 8 derece olması tahmin ediliyor.

 

23 Nisan Perşembe: Sağanak yağış devam edecek. En yüksek hava sıcaklığı 14 derece, en düşük hava sıcaklığı ise 7 derece olması tahmin ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.