Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Meteoroloji Nevşehir’e kar yağışı uyarısı verdi

GÜNCEL 26.03.2019 - 17:55, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Meteoroloji Nevşehir’e kar yağışı uyarısı verdi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 7.Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada Nevşehir’e kar yağışı uyarısı verildi.
  Meteoroloji 7.Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada 28 Mart Perşembe günü soğuk ve yağışlı havanın etkisine girileceği uyarısı verilirken yaşanabilecek olumsuzluklara vatandaşların dikkatli olması istenildi.   Meteoroloji Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu şekilde;   “Bölgemizin 28.03.2019 Perşembe günü Balkanlar ve Orta Akdeniz üzerinden gelmesi beklenen soğuk ve yağışlı havanın etkisine gireceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı ve 01.04.2019 Pazartesi günü akşam saatlerine kadar etkisini devam ettireceği, Cuma ve Cumartesi sabah saatlerinde 4 ila 6 cm kar örtüsü oluşturacağı bekleniyor. Kar yağışı ile gece ve sabah saatlerinde beklenen buzlanma ve don olayı sebebiyle oluşabilecek olumsuzluklara (Ulaşımda aksamalar, görüş mesafesinde azalma vb.) karşı vatandaşların ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.   Mevsim normalleri civarında seyreden hava sıcaklıklarının, Cuma gününden itibaren başlayarak hafta sonuna kadar hissedilir derecede (8-10 derece) azalarak mevsim normallerinin altına düşeceği bekleniyor.   Rüzgarın; Genellikle kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Cuma ve Cumartesi günleri bölgemizin batı kesimlerinde yer yer kuvvetli (30-50 km/sa) eseceği tahmin ediliyor.”
Meteoroloji Genel Müdürlüğü 7.Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada Nevşehir’e kar yağışı uyarısı verildi.

 

Meteoroloji 7.Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada 28 Mart Perşembe günü soğuk ve yağışlı havanın etkisine girileceği uyarısı verilirken yaşanabilecek olumsuzluklara vatandaşların dikkatli olması istenildi.

 

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu şekilde;

 

“Bölgemizin 28.03.2019 Perşembe günü Balkanlar ve Orta Akdeniz üzerinden gelmesi beklenen soğuk ve yağışlı havanın etkisine gireceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı ve 01.04.2019 Pazartesi günü akşam saatlerine kadar etkisini devam ettireceği, Cuma ve Cumartesi sabah saatlerinde 4 ila 6 cm kar örtüsü oluşturacağı bekleniyor. Kar yağışı ile gece ve sabah saatlerinde beklenen buzlanma ve don olayı sebebiyle oluşabilecek olumsuzluklara (Ulaşımda aksamalar, görüş mesafesinde azalma vb.) karşı vatandaşların ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

 

Mevsim normalleri civarında seyreden hava sıcaklıklarının, Cuma gününden itibaren başlayarak hafta sonuna kadar hissedilir derecede (8-10 derece) azalarak mevsim normallerinin altına düşeceği bekleniyor.

 

Rüzgarın; Genellikle kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Cuma ve Cumartesi günleri bölgemizin batı kesimlerinde yer yer kuvvetli (30-50 km/sa) eseceği tahmin ediliyor.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.