Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Meteoroloji, Nevşehir’i kuvvetli rüzgara karşı uyardı

GÜNCEL 10.12.2018 - 10:34, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Meteoroloji, Nevşehir’i kuvvetli rüzgara karşı uyardı

Meteoroloji 7.Bölge Müdürlüğü tarafından Nevşehir’e kuvvetli rüzgar ve yer yer fırtına uyarısında bulundu.
  Meteoroloji 7.Bölge Müdürlüğü bu akşam saat 16.00 ile yarın öğlen 12.00’ye kadar kuvvetli rüzgar ve yer yer fırtına uyarısında bulundu.   Meteoroloji 7.Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “ Saatten 40-60 km hızla ve yere yer 60-80 km hızla fırtına olacaktır. Oluşması muhtemel risklere karşı tüm vatandaşlarımızın duyarlı olması gerekmektedir. Soba ve doğalgaz kaynaklı baca gazı zehirlenmesi, ulaşımda aksamalar, çatı uçması ve ağaç veya direklerin devrilmesi konusunda tüm vatandaşların dikkatli olması gerekmektedir” ifadelerine yer verildi.
Meteoroloji 7.Bölge Müdürlüğü tarafından Nevşehir’e kuvvetli rüzgar ve yer yer fırtına uyarısında bulundu.

 

Meteoroloji 7.Bölge Müdürlüğü bu akşam saat 16.00 ile yarın öğlen 12.00’ye kadar kuvvetli rüzgar ve yer yer fırtına uyarısında bulundu.

 

Meteoroloji 7.Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “ Saatten 40-60 km hızla ve yere yer 60-80 km hızla fırtına olacaktır. Oluşması muhtemel risklere karşı tüm vatandaşlarımızın duyarlı olması gerekmektedir. Soba ve doğalgaz kaynaklı baca gazı zehirlenmesi, ulaşımda aksamalar, çatı uçması ve ağaç veya direklerin devrilmesi konusunda tüm vatandaşların dikkatli olması gerekmektedir” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.