Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Meteoroloji Nevşehir’i Zirai Don Olayına Karşı Uyardı

GÜNCEL 25.10.2018 - 13:42, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Meteoroloji Nevşehir’i Zirai Don Olayına Karşı Uyardı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahminleri sonrasında Nevşehir’e zirai don uyarısında bulunuldu.
  Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporlarına göre Nevşehir’de bu akşamdan itibaren 27 Ekim Pazar gününe kadar hava sıcaklıklarında yaşanabilecek düşüşlerin ardından zirai don uyarısında bulunuldu.   Yapılan açıklamada, Meydana gelmesi beklenen sonbahar erken donlarına karşı zirai faaliyetlerin devam ettiği bölgelerde tarımla uğraşan vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olması önem arz etmektedir” ifadelerine yer verildi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahminleri sonrasında Nevşehir’e zirai don uyarısında bulunuldu.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporlarına göre Nevşehir’de bu akşamdan itibaren 27 Ekim Pazar gününe kadar hava sıcaklıklarında yaşanabilecek düşüşlerin ardından zirai don uyarısında bulunuldu.

 

Yapılan açıklamada, Meydana gelmesi beklenen sonbahar erken donlarına karşı zirai faaliyetlerin devam ettiği bölgelerde tarımla uğraşan vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olması önem arz etmektedir” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.