Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Meteoroloji uyardı, Nevşehir’e kar geliyor

GÜNCEL 03.01.2020 - 20:54, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Meteoroloji uyardı, Nevşehir’e kar geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Meteoroloji 7.Bölge Müdürlüğü Nevşehir’e kar yağışı uyarısı yaptı.
    Meteoroloji Genel Müdürlüğü 7.Bölge Müdürlüğü tarafından Nevşehir’in de içerisinde bulunduğu illere kar yağışı uyarısı yaptı. Meteoroloji 7.Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:   “Ülkemizin 05 Ocak 2020 Pazar gününden itibaren Güney Ege üzerinde oluşacak derin alçak basınç merkezi ile birlikte yeni bir yağışlı sistemin etkisine gireceği tahmin ediliyor. Pazar günü Marmara, Ege ve Batı Akdeniz’de başlayacak yağışların, Pazartesi ve Salı günleri Doğu Karadeniz kıyıları ile Doğu Anadolu’nun doğusu dışında ülke genelinde etkili olacağı tahmin ediliyor. Yağışların kıyı kesimlerde yağmur ve sağanak, iç kesimlerde ise karla karışlık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor.   06 Ocak Pazartesi ve Salı günü bölge genelinde karla karışık yağmur, yüksek kesimlerinde kar olarak beklenen yağışların hafif, Kayseri’nin güney kesimlerinde ise (Develi, Tomarza, Yahyalı, Yeşilhisar) etkili olacağı tahmin ediliyor.   Rüzgârın; Pazartesi ve Salı günü Bölge Müdürlüğümüz sorumluluk sahasında bulunan Kayseri, Kırşehir, Nevşehir, Sivas ve Yozgat çevrelerinde güney ve güneydoğu yönlerden fırtına ve yer yer kuvvetli fırtına (60-80 km/sa) şiddetinde esmesi bekleniyor.   Önümüzdeki hafta başı Pazartesi ve Salı günleri beklenen şiddetli fırtına, kuvvetli yağışlar için hafta sonunda Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanacak tahmin ve uyarılar takip edilerek dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.”
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Meteoroloji 7.Bölge Müdürlüğü Nevşehir’e kar yağışı uyarısı yaptı.

 

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 7.Bölge Müdürlüğü tarafından Nevşehir’in de içerisinde bulunduğu illere kar yağışı uyarısı yaptı. Meteoroloji 7.Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

 

“Ülkemizin 05 Ocak 2020 Pazar gününden itibaren Güney Ege üzerinde oluşacak derin alçak basınç merkezi ile birlikte yeni bir yağışlı sistemin etkisine gireceği tahmin ediliyor. Pazar günü Marmara, Ege ve Batı Akdeniz’de başlayacak yağışların, Pazartesi ve Salı günleri Doğu Karadeniz kıyıları ile Doğu Anadolu’nun doğusu dışında ülke genelinde etkili olacağı tahmin ediliyor. Yağışların kıyı kesimlerde yağmur ve sağanak, iç kesimlerde ise karla karışlık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor.

 

06 Ocak Pazartesi ve Salı günü bölge genelinde karla karışık yağmur, yüksek kesimlerinde kar olarak beklenen yağışların hafif, Kayseri’nin güney kesimlerinde ise (Develi, Tomarza, Yahyalı, Yeşilhisar) etkili olacağı tahmin ediliyor.

 

Rüzgârın; Pazartesi ve Salı günü Bölge Müdürlüğümüz sorumluluk sahasında bulunan Kayseri, Kırşehir, Nevşehir, Sivas ve Yozgat çevrelerinde güney ve güneydoğu yönlerden fırtına ve yer yer kuvvetli fırtına (60-80 km/sa) şiddetinde esmesi bekleniyor.

 

Önümüzdeki hafta başı Pazartesi ve Salı günleri beklenen şiddetli fırtına, kuvvetli yağışlar için hafta sonunda Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanacak tahmin ve uyarılar takip edilerek dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.