Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Meteoroloji Uyardı; Nevşehir’e kar geri geliyor

GÜNCEL 03.01.2019 - 16:47, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Meteoroloji Uyardı; Nevşehir’e kar geri geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporlarına göre Nevşehir yarından itibaren karlı havanın etkisi altına girecek.
  Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporlarına göre Nevşehir’de 4 Ocak Cuma günü karla karışık yağmur beklenirken günü yüksek sıcaklığının 6 derece en düşük sıcaklığının ise 3 derece olması tahmin ediliyor.   Önümüzdeki 5 gün boyunca Nevşehir’de hava durumu şu şekilde olacak;   4 Ocak Cuma: Karla karışık yağmur yağışı bekleniyor. Günün en yüksek hava sıcaklığı 6 derece en düşük hava sıcaklığı 3 derece olacak.   5 Ocak Cumartesi: Karla karışık yağmur yerini kar yağışına bırakacak. Günün en yüksek hava sıcaklığı 5 derece en düşük hava sıcaklığı 1 derece olacak.   6 Ocak Pazar: Nevşehir’de kar yağışı devam edecek. Günün en yüksek hava sıcaklığı 0 derece en düşük hava sıcaklığı ise -3 derece olacak.   7 Ocak Pazartesi: Nevşehir’de hafif kar yağışı bekleniyor. Günün en yüksek hava sıcaklığı -2 derece en düşük hava sıcaklığı -9 derece olacak.   8 Ocak Salı: Nevşehir’de kar yağışı devam edecek. Günün en yüksek hava sıcaklığı -2 derece en düşük hava sıcaklığı ise -7 derece olacak.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporlarına göre Nevşehir yarından itibaren karlı havanın etkisi altına girecek.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporlarına göre Nevşehir’de 4 Ocak Cuma günü karla karışık yağmur beklenirken günü yüksek sıcaklığının 6 derece en düşük sıcaklığının ise 3 derece olması tahmin ediliyor.

 

Önümüzdeki 5 gün boyunca Nevşehir’de hava durumu şu şekilde olacak;

 

4 Ocak Cuma: Karla karışık yağmur yağışı bekleniyor. Günün en yüksek hava sıcaklığı 6 derece en düşük hava sıcaklığı 3 derece olacak.

 

5 Ocak Cumartesi: Karla karışık yağmur yerini kar yağışına bırakacak. Günün en yüksek hava sıcaklığı 5 derece en düşük hava sıcaklığı 1 derece olacak.

 

6 Ocak Pazar: Nevşehir’de kar yağışı devam edecek. Günün en yüksek hava sıcaklığı 0 derece en düşük hava sıcaklığı ise -3 derece olacak.

 

7 Ocak Pazartesi: Nevşehir’de hafif kar yağışı bekleniyor. Günün en yüksek hava sıcaklığı -2 derece en düşük hava sıcaklığı -9 derece olacak.

 

8 Ocak Salı: Nevşehir’de kar yağışı devam edecek. Günün en yüksek hava sıcaklığı -2 derece en düşük hava sıcaklığı ise -7 derece olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.