MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Meteoroloji Uyarıyor, Nevşehir’de Sağanak Yağışlar Başlıyor

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.03.2015 - 12:16, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Meteoroloji Uyarıyor, Nevşehir’de Sağanak Yağışlar Başlıyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporlarına göre Nevşehir bugünden itibaren beş gün boyunca sağanak yağışların etkisi altında kalacak.   Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporlarına göre Nevşehir’de bugünden itibaren beş gün boyunca aralıksız sağanak yağışların etkisi altında olacak. Hava sıcaklıklarının 4 dereceye kadar düşmesi beklenirken Nevşehir’de sağanak yağış Çarşamba gününe kadar etkili olacak Nevşehir’de beş gün boyunca hava durumu şu şekilde; Bugün, Sağanak yağış bekleniyor. En düşük hava sıcaklığı 7 derece, en yüksek hava sıcaklığı 17 derece olması tahmin ediliyor. 28 Mart Cumartesi, Sağanak yağış devam edecek. En düşük hava sıcaklığı 9 derece, en yüksek hava sıcaklığı 13 derece olması tahmin ediliyor. 29 Mart Pazar, Nevşehir’de sağanak yağış devam edecek. En düşük hava sıcaklığı 7 derece, en yüksek hava sıcaklığı 14 derece olması tahmin ediliyor. 30 Mart Pazartesi, Sağanak yağışlar devam edecek. En düşük hava sıcaklığı 4 derece, en yüksek hava sıcaklığı ise 13 derece olması tahmin ediliyor. 31 Mart Salı, Nevşehir’de sağanak yağışlar devam edecek. En düşük hava sıcaklığı 6 derece, en yüksek hava sıcaklığı ise 11 derece olması tahmin ediliyor.   Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.  

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporlarına göre Nevşehir bugünden itibaren beş gün boyunca sağanak yağışların etkisi altında kalacak.
 
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporlarına göre Nevşehir’de bugünden itibaren beş gün boyunca aralıksız sağanak yağışların etkisi altında olacak. Hava sıcaklıklarının 4 dereceye kadar düşmesi beklenirken Nevşehir’de sağanak yağış Çarşamba gününe kadar etkili olacak
Nevşehir’de beş gün boyunca hava durumu şu şekilde;
Bugün, Sağanak yağış bekleniyor. En düşük hava sıcaklığı 7 derece, en yüksek hava sıcaklığı 17 derece olması tahmin ediliyor.
28 Mart Cumartesi, Sağanak yağış devam edecek. En düşük hava sıcaklığı 9 derece, en yüksek hava sıcaklığı 13 derece olması tahmin ediliyor.
29 Mart Pazar, Nevşehir’de sağanak yağış devam edecek. En düşük hava sıcaklığı 7 derece, en yüksek hava sıcaklığı 14 derece olması tahmin ediliyor.
30 Mart Pazartesi, Sağanak yağışlar devam edecek. En düşük hava sıcaklığı 4 derece, en yüksek hava sıcaklığı ise 13 derece olması tahmin ediliyor.
31 Mart Salı, Nevşehir’de sağanak yağışlar devam edecek. En düşük hava sıcaklığı 6 derece, en yüksek hava sıcaklığı ise 11 derece olması tahmin ediliyor.
 

Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.