Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Meterisde Trafik Kazası Meydana Geldi

NEVŞEHİR 15.08.2016 - 17:03, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Meterisde Trafik Kazası Meydana Geldi

Nevşehir Meteris Meydanında trafik kazası meydana geldi.
Nevşehir Meteris Meydanında trafik kazası meydana geldi.    Edinilen bilgiye göre ; Trafik ışıklarında bekleme yapan araçların birden hareket etmesi sonucu zincirleme kaza meydana geldi. Trafiğin en yoğun şekilde akan bir cadde olan kazada iki araç ön tarafından maddi hasar aldı      Nevşehir eski pazar yerinden Nevşehir Meteris meydanında gelmek için kullanılan yolda meydana gelen kazada can kaybı olmazken olayın sadece maddi hasar ile atlatılması tek sevindirici durumdu.       
Nevşehir Meteris Meydanında trafik kazası meydana geldi.

Nevşehir Meteris Meydanında trafik kazası meydana geldi. 

 

Edinilen bilgiye göre ; Trafik ışıklarında bekleme yapan araçların birden hareket etmesi sonucu zincirleme kaza meydana geldi. Trafiğin en yoğun şekilde akan bir cadde olan kazada iki araç ön tarafından maddi hasar aldı 

 

 

Nevşehir eski pazar yerinden Nevşehir Meteris meydanında gelmek için kullanılan yolda meydana gelen kazada can kaybı olmazken olayın sadece maddi hasar ile atlatılması tek sevindirici durumdu. 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.