Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Meterisliler, Emniyet Personeliyle Kahvaltıda Buluştu

SPOR 30.09.2017 - 12:05, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Meterisliler, Emniyet Personeliyle Kahvaltıda Buluştu

Nevşehirspor Meterisliler Taraftarlar Derneği yeni sezon öncesinde İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli şube müdürleri ile kahvaltıda bir araya geldi.
  Nevşehirspor Meterisliler Taraftarlar Derneği yeni sezon öncesinde İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli şube müdürleri ile kahvaltıda bir araya geldi.   Meterisliler Taraftarlar Derneği tarafından düzenlenen kahvaltıya İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Nevşehirspor Kulüp Başkanı Salih Dirikoç, Meterisliler Taraftarlar Derneği Başkanı Serdar Yılmaz, Emniyet Müdürlüğünde görevli şube müdürleri ve Meterisliler taraftar grubu katıldı.  Burada bir konuşma yapan Meterisliler Taraftarlar Dernek Başkanı Serdar Yılmaz, “ Yeni sezonun ikinci maçında ilk kez takımımız ev sahipliğinde yarın Kilis Belediyespor maçına çıkıyoruz. Biz emniyet personelimiz ile hep birlikte güven ve huzur içerisinde bir sezon geçirmek istiyoruz. Bizler taraftar grubu olarak tüm polislerimizin yanında olduğumuzu bir kez daha belirtir düzenlemiş olduğumuz kahvaltıya katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederim” dedi.   Nevşehirspor Kulüp Başkanı Salih Dirikoç ise açıklamasında Meterisliler taraftarlar derneğine böylesine anlamlı bir gün öncesinde bizleri bir araya getirdiği için teşekkür ederim. Umut ediyoruz ki bu sene hep birlik omuz omuza profesyonel lige çıkacağız diye konuştu.   Emniyet Müdürü Mehmet Artunay’da konuşmasında Meterisliler Taraftarlar Derneğine böylesine güzel bir organizasyon yaptıkları için teşekkür ederim. Yeni sezon öncesinde bizler taraftarlarımıza elimizden gelen kolaylığı sağlayacağız. Ancak taraftarlarımızın da bizlere yardımcı olması gerekiyor. Ben bu sene polis ve taraftarların güzel bir sezon geçireceğine inanıyorum şeklinde konuştu. 
Nevşehirspor Meterisliler Taraftarlar Derneği yeni sezon öncesinde İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli şube müdürleri ile kahvaltıda bir araya geldi.

 

Nevşehirspor Meterisliler Taraftarlar Derneği yeni sezon öncesinde İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli şube müdürleri ile kahvaltıda bir araya geldi.

 

Meterisliler Taraftarlar Derneği tarafından düzenlenen kahvaltıya İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Nevşehirspor Kulüp Başkanı Salih Dirikoç, Meterisliler Taraftarlar Derneği Başkanı Serdar Yılmaz, Emniyet Müdürlüğünde görevli şube müdürleri ve Meterisliler taraftar grubu katıldı.  Burada bir konuşma yapan Meterisliler Taraftarlar Dernek Başkanı Serdar Yılmaz, “ Yeni sezonun ikinci maçında ilk kez takımımız ev sahipliğinde yarın Kilis Belediyespor maçına çıkıyoruz. Biz emniyet personelimiz ile hep birlikte güven ve huzur içerisinde bir sezon geçirmek istiyoruz. Bizler taraftar grubu olarak tüm polislerimizin yanında olduğumuzu bir kez daha belirtir düzenlemiş olduğumuz kahvaltıya katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederim” dedi.

 

Nevşehirspor Kulüp Başkanı Salih Dirikoç ise açıklamasında Meterisliler taraftarlar derneğine böylesine anlamlı bir gün öncesinde bizleri bir araya getirdiği için teşekkür ederim. Umut ediyoruz ki bu sene hep birlik omuz omuza profesyonel lige çıkacağız diye konuştu.

 

Emniyet Müdürü Mehmet Artunay’da konuşmasında Meterisliler Taraftarlar Derneğine böylesine güzel bir organizasyon yaptıkları için teşekkür ederim. Yeni sezon öncesinde bizler taraftarlarımıza elimizden gelen kolaylığı sağlayacağız. Ancak taraftarlarımızın da bizlere yardımcı olması gerekiyor. Ben bu sene polis ve taraftarların güzel bir sezon geçireceğine inanıyorum şeklinde konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.