Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Meterisliler Taraftar Grubu, ‘Cumhur İttifakının Yanındayız’

SPOR 18.06.2018 - 19:22, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Meterisliler Taraftar Grubu, ‘Cumhur İttifakının Yanındayız’

Nevşehirspor taraftarlar grubu Meterisliler Taraftarlar Derneği İYİ Parti mitinginde asılan Nevşehirspor bayrağının kendileri ile bir bağlantısının olmadığını açıkladı.
  Nevşehirspor Meterisliler Taraftarlar Derneği bugün Cumhurbaşkanı ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in mitingi öncesinde platforma Nevşehirspor bayrağı asılmasının kendileri ile herhangi bir alakalarının olmadığı açıklandı.   Meterisliler Taraftarlar Derneği tarafından yapılan yazılı açıklamada, “18.06.2018 tarihinde şehrimizde düzenlenen İyi Parti mitinginde platformda bulunan Nevşehirspor bayrağının taraftar grubumuz tarafından asıldığı haberleri gerçeği yansıtmamaktadır. Söz konusu bayrağın asılması ile taraftar grubu yönetici ve üyelerimizin hiçbir alakası olmadığını bildirir, Daha önceden deklare ettiğimiz gibi Meterisliler Taraftar Grubu olarak  Vatanın Milletin Devletin Emrindeyiz söyleminden ASLA VAZGEÇMEYECEĞİMİZİN bilinmesi isteriz.  Unutulmamalıdır ki taraftar olarak bizim tek gayemiz takımımızın varolması ve bekasıdır” ifadelerine yer verildi.
Nevşehirspor taraftarlar grubu Meterisliler Taraftarlar Derneği İYİ Parti mitinginde asılan Nevşehirspor bayrağının kendileri ile bir bağlantısının olmadığını açıkladı.

 

Nevşehirspor Meterisliler Taraftarlar Derneği bugün Cumhurbaşkanı ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in mitingi öncesinde platforma Nevşehirspor bayrağı asılmasının kendileri ile herhangi bir alakalarının olmadığı açıklandı.

 

Meterisliler Taraftarlar Derneği tarafından yapılan yazılı açıklamada, “18.06.2018 tarihinde şehrimizde düzenlenen İyi Parti mitinginde platformda bulunan Nevşehirspor bayrağının taraftar grubumuz tarafından asıldığı haberleri gerçeği yansıtmamaktadır. Söz konusu bayrağın asılması ile taraftar grubu yönetici ve üyelerimizin hiçbir alakası olmadığını bildirir, Daha önceden deklare ettiğimiz gibi Meterisliler Taraftar Grubu olarak  Vatanın Milletin Devletin Emrindeyiz söyleminden ASLA VAZGEÇMEYECEĞİMİZİN bilinmesi isteriz.  Unutulmamalıdır ki taraftar olarak bizim tek gayemiz takımımızın varolması ve bekasıdır” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.