Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Meterisliler Tüm Nevşehir Halkını Nevşehirspor Maçına Davet Etti

SPOR 29.09.2017 - 20:17, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Meterisliler Tüm Nevşehir Halkını Nevşehirspor Maçına Davet Etti

Nevşehirspor Meterisliler Taraftar Derneği Başkanı Serdar Yılmaz, Pazar günün oynanacak olan Kilis Belediyespor maçına tüm Nevşehir halkını davet etti.
  Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta mücadele eden Nevşehirspor ligde ilk maçında Aksaray deplasmanından 3 puan ile dönmesinin ardından şimdi tüm gözler hafta sonunda oynanacak olan Kilis Belediyespor maçına çevrildi.   Meterisliler Taraftar Derneği Başkanı Serdar Yılmaz yaptığı açıklamada tüm Nevşehir halkını Nevşehirspor’a destek olmak için Kilis Belediyespor maçına davet etti. Yılmaz, “ Nevşehirspor’umuz geçtiğimiz hafta zorlu bir deplasmandan 3 puan almayı başardı. Biz taraftarların Nevşehirspor’umuza olan güvenimiz tamdır. Umut ediyoruz ki Pazar günü Gazi Stadyumunda konuk edeceğimiz Kilis Belediyespor’u mağlup ederek güzel başlamış olduğumuz ligde güzellikler ile devam edeceğiz. Nevşehirspor yönetimi sezon öncesinde elinden gelen gayretleri gösterdi. Sezon öncesinde tüm Nevşehir halkı olarak kenetlendik. Şimdi bu birlik ve beraberliğimizi süsleme zamanı geldi. Pazar günü saat 15.00’de Gazi Stadyumunda oynanacak olan Kilis Belediyespor maçına tüm spor severlerimizi bekliyoruz. Haydi Nevşehir gün takımına sahiplenme günüdür, gün birlik ve beraberlik günüdür” diye konuştu.  
Nevşehirspor Meterisliler Taraftar Derneği Başkanı Serdar Yılmaz, Pazar günün oynanacak olan Kilis Belediyespor maçına tüm Nevşehir halkını davet etti.

 

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta mücadele eden Nevşehirspor ligde ilk maçında Aksaray deplasmanından 3 puan ile dönmesinin ardından şimdi tüm gözler hafta sonunda oynanacak olan Kilis Belediyespor maçına çevrildi.

 

Meterisliler Taraftar Derneği Başkanı Serdar Yılmaz yaptığı açıklamada tüm Nevşehir halkını Nevşehirspor’a destek olmak için Kilis Belediyespor maçına davet etti. Yılmaz, “ Nevşehirspor’umuz geçtiğimiz hafta zorlu bir deplasmandan 3 puan almayı başardı. Biz taraftarların Nevşehirspor’umuza olan güvenimiz tamdır. Umut ediyoruz ki Pazar günü Gazi Stadyumunda konuk edeceğimiz Kilis Belediyespor’u mağlup ederek güzel başlamış olduğumuz ligde güzellikler ile devam edeceğiz. Nevşehirspor yönetimi sezon öncesinde elinden gelen gayretleri gösterdi. Sezon öncesinde tüm Nevşehir halkı olarak kenetlendik. Şimdi bu birlik ve beraberliğimizi süsleme zamanı geldi. Pazar günü saat 15.00’de Gazi Stadyumunda oynanacak olan Kilis Belediyespor maçına tüm spor severlerimizi bekliyoruz. Haydi Nevşehir gün takımına sahiplenme günüdür, gün birlik ve beraberlik günüdür” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.