Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Meterisliler, Yeni Sezon Öncesi Gövde Gösterisi Yaptı

SPOR 11.08.2018 - 09:39, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Meterisliler, Yeni Sezon Öncesi Gövde Gösterisi Yaptı

Nevşehirspor Taraftarlar Derneği ve Meterisliler Taraftar grubu yeni sezon öncesi ilk toplantısını gerçekleştirdi.
  Nevşehirspor Taraftarlar Derneği ve Meterisliler taraftarlar grubu yeni sezon öncesinde Gençlik Merkezinde toplandı. Dernek Başkanı Mustafa Şekerli Başkanlığında toplanan taraftarlar sezon boyunca yapılacak olan organizasyonlar hakkına görüş alışverişinde bulunurken yeni sezonun hayırlı olması dilleklerinde bulunuldu.   Taraftarlar Dernek Başkanı Mustafa Şekerli, “ Nevşehir Belediyespor olarak 2018-2019 futbol sezonunda 3.Lig 1.Grupta mücadele edeceğiz. Biz taraftarlar olarak üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazır olduğumuzu belirtir inşallah Nevşehir Belediyespor’umuz bu sezon da şampiyon olarak bizlere 2.ligde temsil etmeye hak kazanır” dedi.   Düzenlenen toplantıya taraftarların büyük ilgi göstermesi dikkatlerden kaçmadı.  
Nevşehirspor Taraftarlar Derneği ve Meterisliler Taraftar grubu yeni sezon öncesi ilk toplantısını gerçekleştirdi.

 

Nevşehirspor Taraftarlar Derneği ve Meterisliler taraftarlar grubu yeni sezon öncesinde Gençlik Merkezinde toplandı. Dernek Başkanı Mustafa Şekerli Başkanlığında toplanan taraftarlar sezon boyunca yapılacak olan organizasyonlar hakkına görüş alışverişinde bulunurken yeni sezonun hayırlı olması dilleklerinde bulunuldu.

 

Taraftarlar Dernek Başkanı Mustafa Şekerli, “ Nevşehir Belediyespor olarak 2018-2019 futbol sezonunda 3.Lig 1.Grupta mücadele edeceğiz. Biz taraftarlar olarak üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazır olduğumuzu belirtir inşallah Nevşehir Belediyespor’umuz bu sezon da şampiyon olarak bizlere 2.ligde temsil etmeye hak kazanır” dedi.

 

Düzenlenen toplantıya taraftarların büyük ilgi göstermesi dikkatlerden kaçmadı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.