Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Mevlid-i Nebi Haftası Cuma günü başlıyor

NEVŞEHİR 07.11.2019 - 10:29, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Mevlid-i Nebi Haftası Cuma günü başlıyor

Peygamber Efendimizin dünyayı şereflendirdiği günü içinde barındıran Mevlid-i Nebi Haftası cuma günü başlayacak.
  Peygamber Efendimizin dünyayı şereflendirdiği günü içinde barındıran  Mevlid-i Nebi Haftası cuma günü başlayacak. “Peygamberimiz ve Aile” temalı hafta boyunca Nevşehir merkez ve ilçelerde çeşitli etkinlikler düzenlenecek.   Peygamber Efendimizin doğduğu, alemleri ve dünyamızı şereflendirdiği günün içinde yer aldığı Mevlid-i Nebi Haftası bu yıl 8 Kasım Cuma günü başlayacak. Mevlid-i Nebi etkinliklerini bir haftaya yayılarak Nevşehir İl Müftülüğü ve İlçe Müftülükleri tarafından, il merkezi ve ilçelerde konferans ve paneller tertip edilecek. Mevlid-i Nebi etkinlikleri kapsamında ceza-infaz kurumları, huzurevleri, çocuk/sevgi evleri, hastaneler, gençlik merkezleri, liseler ve yükseköğretim kurumları, öğrenci yurtları, geçici barınma merkezleri, engelli rehabilitasyon merkezleri vb. mekanlarda etkinlikler yapılacak.   Nevşehir İl Müftülüğü tarafından;   * 08.11.2019 Cuma günü yatsı namazından önce Alibey Camii’nde Mevlid Kandili Özel Programı,   * 09.11.2019 Cumartesi günü sabah namazından önce Alibey Camii’nde Sabah Namazı “Cami-Aile Buluşması ve Hatim Duası” Programı,   * 12.11.2019 Salı günü saat 10.00 da Kapadokya Kültür Merkezi Konferans Salonunda Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan’ın katılımıyla “Peygamberimiz ve Aile” konulu konferans, düzenlenecek.
Peygamber Efendimizin dünyayı şereflendirdiği günü içinde barındıran Mevlid-i Nebi Haftası cuma günü başlayacak.

 

Peygamber Efendimizin dünyayı şereflendirdiği günü içinde barındıran  Mevlid-i Nebi Haftası cuma günü başlayacak. “Peygamberimiz ve Aile” temalı hafta boyunca Nevşehir merkez ve ilçelerde çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

 

Peygamber Efendimizin doğduğu, alemleri ve dünyamızı şereflendirdiği günün içinde yer aldığı Mevlid-i Nebi Haftası bu yıl 8 Kasım Cuma günü başlayacak. Mevlid-i Nebi etkinliklerini bir haftaya yayılarak Nevşehir İl Müftülüğü ve İlçe Müftülükleri tarafından, il merkezi ve ilçelerde konferans ve paneller tertip edilecek. Mevlid-i Nebi etkinlikleri kapsamında ceza-infaz kurumları, huzurevleri, çocuk/sevgi evleri, hastaneler, gençlik merkezleri, liseler ve yükseköğretim kurumları, öğrenci yurtları, geçici barınma merkezleri, engelli rehabilitasyon merkezleri vb. mekanlarda etkinlikler yapılacak.

 

Nevşehir İl Müftülüğü tarafından;

 

* 08.11.2019 Cuma günü yatsı namazından önce Alibey Camii’nde Mevlid Kandili Özel Programı,

 

* 09.11.2019 Cumartesi günü sabah namazından önce Alibey Camii’nde Sabah Namazı “Cami-Aile Buluşması ve Hatim Duası” Programı,

 

* 12.11.2019 Salı günü saat 10.00 da Kapadokya Kültür Merkezi Konferans Salonunda Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan’ın katılımıyla “Peygamberimiz ve Aile” konulu konferans, düzenlenecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.