Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

MHP Aday Adayı Koç’tan Türkiye Projesi

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.03.2015 - 08:37, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

MHP Aday Adayı Koç’tan Türkiye Projesi

Milliyetçi Hareket Partisi A. Adayı Av Fazlı Koç aday adaylığı sürecinde sona doğru yaklaşırken ülkemiz ve Nevşehir’imiz için yapmayı düşündüğü projelerini bir bir açıklamaya başladı. Koç; Açıklamasında Ülkemiz için faydalı işler yapmak istiyoruz. Amacımız başta Nevşehir ve Tüm ülkemizi refaha kavuşturmaktır. Ticari hayatımıza en çok karşılaştığımız karşılıksız çek ve sahte çek olayının önüne geçmek istiyoruz. Bu konu da Çek Kanununda değişikliğe gidilmesi lazım gerektiğini düşünüyoruz. Ticaret hayatı içinde ödenmeyen çekler ticaret ile uğraşan halkımızı dara sokmaktadır. Ödenmeyen çekleri veya sahte çekleri alan halkımız mağdur olmaktadır.. Patatesçi ,çiftçi, esnaf, sanayici ürettikleri mal karşılığında aldıkları çekler ödenmeyince çiftçi ekim dikim yapamamakta, esnaf mal karşılığı verdiği çek ödenmeyince dara düşmekte, üretici işçi ücretlerini ödeyememektedir. Bizim sahte çek ve karşılıksız olan çeklere karşı geliştirdiğimiz. E-ÇEK PROJEMİZ vardır. E-Çek projemiz banka sorumluluğunu %100 hale getirmektedir. Bankanın korunması içinde çek hamilleri bankaya zorunlu olarak teminat vermekle mükellef kalacaklardır. Banka çek karnesi talep eden müşterisinden öncelikli olarak gelir durumu ve mali durum araştırması isteyecektir. Banka tarafsız kurumdan almış olduğu mali durum raporuna göre müşterisinin ne kadarlık bir mali ödeme yapabileceğini , ne kadarlık bir ticari gücü olduğunu tespit edecek ve müşterisine çek yazma üst limiti verecek ve çek karnesini müşterisine teslim edecektir. Banka çek karnesi sahibine oluşturmuş olduğu limiti takip için internet üzerinden bir şifre verecek ve yazmış olduğu çeki aynı anda çeki alan tarafın e şifresi ile bankadan onaylayacak ve çek yazanın limiti düşecektir. Herkesin çek limiti olacak ve bu limitten yüksek kimse çek yazamayacaktır. Böylece çek hamili çeki veren esnaf ,banka aldığı ipotek ile parasını koruyacaktır. Çekin üzerine atılan ıslak imza ve banka vasıtası ile yapılan elektronik imza ile de sahte çekin de önüne geçilecektir. Bu sistem sayesin de hiç kimse mağdur olmayacaktır. Karşılıksız çek ve sahte çek olayı bitecektir. Ticaret yapanlar mal üretip çek alanlar güvence altında olacak, iflas ve kandırılma olayı azalacaktır. Bankalar mağdur edilmeyecektir. Devletimiz bu sayede çek yazmakta aşırıya kaçanları kontrol altına alacak ,iflaslar azalacak ve aileler dağılmayacaktır. Projemiz hazırdır. Bu konuda alt yapı maliyetleri de azdır. Çok kısa bir sürede istenirse 10-15 maddede yapılacak değişiklikle bu sisteme geçilebilir. Biz MHP olarak kimse mağdur olmasın ülkede her şey güzel olsun istiyoruz. Bu konuda tüm kadrolarımızla iktidara hazırız. Eğer önce partim ve Nevşehir halkımız bize destek verir ise ülkemizi daha güzel yaşanabilir bir hale getirmek istiyoruz dedi. Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.

Milliyetçi Hareket Partisi A. Adayı Av Fazlı Koç aday adaylığı sürecinde sona doğru yaklaşırken ülkemiz ve Nevşehir’imiz için yapmayı düşündüğü projelerini bir bir açıklamaya başladı.
Koç; Açıklamasında Ülkemiz için faydalı işler yapmak istiyoruz. Amacımız başta Nevşehir ve Tüm ülkemizi refaha kavuşturmaktır. Ticari hayatımıza en çok karşılaştığımız karşılıksız çek ve sahte çek olayının önüne geçmek istiyoruz. Bu konu da Çek Kanununda değişikliğe gidilmesi lazım gerektiğini düşünüyoruz. Ticaret hayatı içinde ödenmeyen çekler ticaret ile uğraşan halkımızı dara sokmaktadır. Ödenmeyen çekleri veya sahte çekleri alan halkımız mağdur olmaktadır.. Patatesçi ,çiftçi, esnaf, sanayici ürettikleri mal karşılığında aldıkları çekler ödenmeyince çiftçi ekim dikim yapamamakta, esnaf mal karşılığı verdiği çek ödenmeyince dara düşmekte, üretici işçi ücretlerini ödeyememektedir. Bizim sahte çek ve karşılıksız olan çeklere karşı geliştirdiğimiz. E-ÇEK PROJEMİZ vardır. E-Çek projemiz banka sorumluluğunu %100 hale getirmektedir. Bankanın korunması içinde çek hamilleri bankaya zorunlu olarak teminat vermekle mükellef kalacaklardır. Banka çek karnesi talep eden müşterisinden öncelikli olarak gelir durumu ve mali durum araştırması isteyecektir. Banka tarafsız kurumdan almış olduğu mali durum raporuna göre müşterisinin ne kadarlık bir mali ödeme yapabileceğini , ne kadarlık bir ticari gücü olduğunu tespit edecek ve müşterisine çek yazma üst limiti verecek ve çek karnesini müşterisine teslim edecektir. Banka çek karnesi sahibine oluşturmuş olduğu limiti takip için internet üzerinden bir şifre verecek ve yazmış olduğu çeki aynı anda çeki alan tarafın e şifresi ile bankadan onaylayacak ve çek yazanın limiti düşecektir. Herkesin çek limiti olacak ve bu limitten yüksek kimse çek yazamayacaktır. Böylece çek hamili çeki veren esnaf ,banka aldığı ipotek ile parasını koruyacaktır. Çekin üzerine atılan ıslak imza ve banka vasıtası ile yapılan elektronik imza ile de sahte çekin de önüne geçilecektir. Bu sistem sayesin de hiç kimse mağdur olmayacaktır. Karşılıksız çek ve sahte çek olayı bitecektir. Ticaret yapanlar mal üretip çek alanlar güvence altında olacak, iflas ve kandırılma olayı azalacaktır. Bankalar mağdur edilmeyecektir. Devletimiz bu sayede çek yazmakta aşırıya kaçanları kontrol altına alacak ,iflaslar azalacak ve aileler dağılmayacaktır. Projemiz hazırdır. Bu konuda alt yapı maliyetleri de azdır. Çok kısa bir sürede istenirse 10-15 maddede yapılacak değişiklikle bu sisteme geçilebilir. Biz MHP olarak kimse mağdur olmasın ülkede her şey güzel olsun istiyoruz. Bu konuda tüm kadrolarımızla iktidara hazırız. Eğer önce partim ve Nevşehir halkımız bize destek verir ise ülkemizi daha güzel yaşanabilir bir hale getirmek istiyoruz dedi.


Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.