Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

MHP Aday Adayı Koç, ‘Çiftçimizin Kıymetini Bilelim’

SİYASET 14.05.2018 - 13:23, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

MHP Aday Adayı Koç, ‘Çiftçimizin Kıymetini Bilelim’

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili aday adayı Av.Fazlı Koç, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü dolayısıyla açıklamada bulunarak çiftçinin kıymetini bilmek gerektiğini vurguladı.
  Nevşehir’de Avukatlık mesleğinin yanı sıra turizm, tarım gibi birçok sektörde çalışan Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Fazlı Koç, çiftçinin kıymetinin bilinmesi gerektiğini ifade etti.   Nevşehir’in tarım bölgesi olmasından dolayı çiftçilerin sıkıntılarını bilen bir kişi olduğunu belirten Av. Fazlı Koç, Eğer ki milletvekili olduğu takdirde, mecliste çiftçilerin sorunlarını tek tek paylaşacağını ve çözüm yolları için ne gerekiyorsa yapacağının altını çizdi.   Çiftçi, vatandaşın sabah kahvaltısında ki mis gibi kokan domatesi üreten, öğle yemeğinde ki eti, akşam yemeğinde ki sebzeyi üreten milletin efendileri olduğunu söyleyen Koç, bunlara rağmen köylümüzün hiç kıymeti olmadığını belirtti.
Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili aday adayı Av.Fazlı Koç, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü dolayısıyla açıklamada bulunarak çiftçinin kıymetini bilmek gerektiğini vurguladı.

 

Nevşehir’de Avukatlık mesleğinin yanı sıra turizm, tarım gibi birçok sektörde çalışan Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Fazlı Koç, çiftçinin kıymetinin bilinmesi gerektiğini ifade etti.

 

Nevşehir’in tarım bölgesi olmasından dolayı çiftçilerin sıkıntılarını bilen bir kişi olduğunu belirten Av. Fazlı Koç, Eğer ki milletvekili olduğu takdirde, mecliste çiftçilerin sorunlarını tek tek paylaşacağını ve çözüm yolları için ne gerekiyorsa yapacağının altını çizdi.

 

Çiftçi, vatandaşın sabah kahvaltısında ki mis gibi kokan domatesi üreten, öğle yemeğinde ki eti, akşam yemeğinde ki sebzeyi üreten milletin efendileri olduğunu söyleyen Koç, bunlara rağmen köylümüzün hiç kıymeti olmadığını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.